Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágynak a férfiak a fiatal lányokra?
Te miért eszed meg inkább a frissen sült pizzát, mint a hűtőben négy napja tárolt húslevest?
Persze vannak kivételek, akiknek a milfek jönnek be, de a többség egyszerűen a fiatalokra gerjed.
Nem mindenki. A legtöbb ember társat, társaságot keres, azt pedig a korosztályában talál főleg. Legalábbis nálunk ismeretségi körben nem divat ez az alulválasztás. Velem együttesen mindenki inkább a kora +-5 év körül keres... Eszembe nem jutna szórakozni 28 évesen 23 év alattiakkal. És 40 évesen sem mennék 35 alá.
Kapuzárási pánikos, kangörcsös hülyegyerekek, akik a maguk korosztályában szégyennek minősülnek és apakomplexusos tyúkok meg mindig is lesznek...
"Te miért eszed meg inkább a frissen sült pizzát, mint a hűtőben négy napja tárolt húslevest?"
Na igen, de a frissen sült pizza miért is választaná a plöttyedt húslevest? Erről már elfeledkeznek ezek a korosodó, bácsisodó férfiak.
Ezt idősebb emberektől hallottam: attól, hogy megöregedtem, az ízlésem nem változott. Továbbra is azt tartják vonzónak, amit 20 évesen.
Az apakomplexus egy létező dolog, ezen kívül a pénz is megszépíthet embereket.
"ahol a választás feltételezett lehetősége engem illet"
Na ja, csak hiába választasz, ha a pizzanak nem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!