Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki tetszik nekem és megkérdezte a legjobb barátnőmet, hogy ki az én szerelmem? Tetszem neki? Vagy lehet, hogy csak egy barátjának kérdezte?
Figyelt kérdés
Bár itt ezután több is volt, csak hosszú és nem akarom, hogy meglássa. De akit érdekel írjon privibe. (Így látni fogom az e-mail címet...)2010. júl. 28. 21:02
11/17 A kérdező kommentje:
de jó, majd elmentem!
2010. júl. 28. 21:18
12/17 anonim válasza:
Csak mentsd el, vagy inkább nyomtasd ki, és tedd el jól. Majd ha felnősz vicces lesz! :-D
13/17 A kérdező kommentje:
LÉGY SZÍVES MONDJÁTOK MÁR EL MIÉRT OLYAN VICCES!!! gondolom ti még soha az életbe nem voltatok velem egyidősek.... -.- minek jöttök ide szívatni, ha csak ilyeneket tudtok írogatni?????
2010. júl. 28. 21:21
14/17 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy mi miért jövünk ide, hanem az, hogy TE miért jössz ide... Ennek a témakörnek a neve: szerelem- szex. Ez nem gyerekeknek való! Ha viszont ide tévedtél, inkább huzd be füled farkad... Mi is voltunk veled egy idősek, és játszottunk az udvaron, vagy bicikliztünk a nyári szünetben... Nem ilyen oldalakat olvastunk, sajnálom, hogy ilyenek a mai szülők...
15/17 A kérdező kommentje:
jó, oké. akkor az életbe nem jövök ide többet. de mondjátok el, mért olyan vicces ez?!?!??
2010. júl. 28. 21:34
16/17 anonim válasza:
Bár már (lehet) nem aktuális, azért én hozzászólnék.
Szerintem Ti Nagyon félreértettétek a kérdést, tanuljatok már meg értelmezni !!!
Nem a Kérdező üzengetett, hanem az a bizonyos Srác kérdezte meg a Kérdező Barátnőjét, hogy van-e Szerelme (gondolom kapcsolata). Ergo a Srácnak bejött a Kérdező, de mivel nem tudta, hogy van-e Valakije, így nem mert lépni, s előtte puhatolózott kicsit, hogy lenne-e esélye, ennyi !!!
17/17 anonim válasza:
Na letelt a 4 év, megkomolyodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!