Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön elő párok, nálatok mi a szokás fizetéskor, ha együtt vásároltok?
Együtt mentek vásárolni a saját háztartásba/ saját részre való dolgokat, mindketten pl 10-15.000 ft értékben.
Ilyenkor hogy fizettek? Kifizetitek a párotok cuccait is( tehát dupla pénzt fizettek mintha egyedul mennétek) , vagy külön?
És nyilván nem arra gondolok hogy vesztek 2 üveg vizet, hanem mint írtam, ha 10.000es összegről van szó.
Nagyobb bevásárlások esetén külön fizetünk, egymás után általában. Ha csak egy egy dolog kell a másoknak, azt kifizetjük. De volt, hogy nagyobb összegben vásároltam be neki, akkor odaadta az árát.
Ő mindent vezet egy táblázatában, nem sok meggondolatlan költése van. Mindent eltervez, nem csábul el. Bár pl. fizetett már masztis videóért egy csajnak amit nonszensznek tartok...
Én inkább szórom a pénzt, de nem mond semmit...😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!