Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondoljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak ha a barátom fél év után se mutat be a barátainak?

Figyelt kérdés
Kettő baratját úgy ismertem meg, hogy pont akkor jöttek a partra amikor ott voltunk... Nem rossz a kapcsolatunk, mindkettőnknek van külön töltött szabad ideje. Fél év után kicsit már furcsállom, hogy nem mondja magától, hogy bemutat a maradék barátainak. Igaz, hogy 12 évvel idősebb nálam a barátom de nincs emiatt köztünk probléma. Nem tudom, hogy netán valamelyik exe miatt lehet, hogy volt anno baj a barátaival szembe. Mert nem mesélt ilyet.. De fél év után ez nekem fura miközben együtt launk...
2020. máj. 1. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy pont azért mert kell nekik a pasis szekció? Nem feltétlen szeretek én se úgy átmenni a másikhoz h otthon a párja, mert nem akarok kukacoakodni meg zavarni.
2020. máj. 5. 23:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem reális hogy megszólalt a vészcsengőd,nem hinném hogy ok nélkül.Ez így elég furcsa,figyelembe véve amiket leírtál még..Főleg az fura,hogy ha sűrűn találkozik velük,mert ha nem lenne velük szoros kapcsolatban,azt mondom oké,nem fontosak neki ezek az emberek,de így...Elgondolkoztató,és a válasza,hogy majd nyáron mentek együtt,az is kitérőnek tűnik erősen..Akiket megismertél haverokat,esetleg náluk nem tudsz puhatolózni,lehet ők őszintébbek lennének veled.Persze csak finoman.
2020. máj. 6. 10:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Akiket megismertem azóta se találkoztam velük... Nem tudom mit gondoljak. De szégyellni nem hiszem, hogy szégyell mert tényleg ápolt vagyok és soha senki nem panaszkodott a viselkedésemre se.
2020. máj. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!