Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mire ad jelet ha elmondja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mire ad jelet ha elmondja?

Figyelt kérdés

Szóval.. egy beszélgetés alatt elmondta az illető hogy nem szerelemből szereti a párját csak, elvannak.. meg hogy többször megcsalta de ő nem tud róla.

Ez bizalmi kapocs? Vagy egy jelzés hogy érezhet irántam valamit? Vagy..?

2020. ápr. 29. 14:02
1 2
 1/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
93%
Teljesen mindegy. Egy ilyen féreggel nem tudom más miért kommunikál még, én azonnal faképnél hagynám, undorító xar fos. Tiltanám, törölném, fhúj.
2020. ápr. 29. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Bhaszni akar. Veled is. És nem, nem fogja érted sem elhagyni.
2020. ápr. 29. 14:04
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem arra ad jelet, hogy menekülj.
2020. ápr. 29. 14:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon megszerettem ezt az embert a hibája ellenére is. Viszont azt hogy hozzá megy haza.. már nem tudnám elviselni ha fordul valamerre a dolog köztünk.
2020. ápr. 29. 14:14
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Jaja ez erősen red flag.
2020. ápr. 29. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
#4: Szerinted az normális lenne, hogy nappal mondjuk veled kufircol, estére meg hazamegy? És ha veled ezt megcsinálja, akkor ki tudja, hogy még hány partnere volt/van/lenne rajtad kívül is.
2020. ápr. 29. 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Nyugtass meg, hogy nem akarsz semmit egy olyan embertől, aki ennyire híján van az erkölcsnek!

Egyébként nyilván azt próbálja felvezetni a gyökérkém, hogy bár párkapcsolatban van, ez nem akadály számára, hogy megdugjon, ha te is benne vagy. Amit szerintem nem akart ezzel mondani, csak éppenséggel benne van az üzenetben, hogy már sok lánnyal volt a párja mellett, de egyikért sem hagyta ott, és érted sem fogja.

2020. ápr. 29. 14:48
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Ott írja fentebb, hogy de, akar tőle valamit...
2020. ápr. 29. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, olvastam. A kérdésfeltevéssel csak el akartam bizonytalanítani. Hátha. Mondjuk, tuti, hogy nem sikerült.
2020. ápr. 29. 15:27
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sok férfi azzal fekteti le a nőt, amikor észre veszi, hogy szimpatikusnak látja őt a nő, hogy rossznak tartja a házassági kapcsolatát, csak kényszerből van a feleségével (és egyéb "...bül-bül szavú rózsák mennyei csokra.. - Arany J.).

Ffi.

2020. ápr. 29. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!