Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha soha nem volt még párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha soha nem volt még párkapcsolatom és összejönnék egy nővel, meg tudnám tartani a nőt?

Figyelt kérdés
Én kevés esélyt látok rá.Ez olyasmi lehet mint amikor valaki nem dolgozott életében egy napot sem,fölveszik valahova dolgozni és 2 nap után elküldik mert egy tányért nem tud elmosogatni.Lehet hogy idővel belerázódna a munkába,csak nem biztos hogy a munkaadó ad neki időt.Úgyis próbaidőn van,indok is van,másnap meg már egy olyan dolgozik helyette aki tud is dolgozni.Lehet ha össze is jönnék egy nővel 2 nap után szakítana.Nekem nincs semmi tapasztalatom ezen a téren,gyereknevelésben meg pláne.Tapasztalat nélkül nehéz mind a munkában mind a párkapcsolatban.Ti is így látjátok?
2020. ápr. 29. 12:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ tőle hogy hány éves vagy.

Amíg egy 15 éves lány még nem tudja milyen társat akar magának és ugyanúgy tanulja a kapcsolatok építéség mint a korabeli fiúk

Addig egy 25 éves nő már igencsak megválogatja kivel kezd kapcsolatot és ha nem tetszik neki valami akkor hamar léphet is.

Azt gondolom minden kapcsolat alapja az őszinteség, ne próbáld beadni a másiknak hogy te már tapasztalt vagy. Az írásodból az jön le hogy előre félsz a szakítástól.

Nem kell, csak legyél nyílt és tisztázd az elején hogy neked még nincs tapasztalatod de nyitott vagy mindenre amit a másik fél taníthat neked.

2020. ápr. 29. 12:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy a tapasztalat előny (a párkeresésben és a munkakeresésben is), viszont gondolj bele: nem mindenkit küldenek el az első munkahelyéről sem két nap alatt. Vannak, akik évekig az első helyen dolgoznak, sőt olyan is akad, aki élete végéig. Ugyanígy van ez a párkapcsolattal is: van, aki az elsővel van élete végéig, van aki nem... Igazából addig nem tudhatod, amíg ki nem próbálod.
2020. ápr. 29. 12:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Hülyeség ilyen elméleteket gyártani.
2020. ápr. 29. 12:41
 4/13 A kérdező kommentje:
#1 38 éves vagyok.És ha megmondom a nőnek hogy 38 évesen még nem volt párkapcsolatom ott lehet hogy véget is ér a randi.
2020. ápr. 29. 12:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerinted erre van recept??? Minden eset egyedi!
2020. ápr. 29. 12:42
 6/13 anonim válasza:
Én már voltam mosogatni,segédkezni egy kávézóban mikor nem találtam munkát. A főnököm egy kávé mellett az emeleten azt beszèlte ki, hogy hány férfival feküdhettem le, meg erősen látszott, hogy tetszek neki. Nem mentem fel az emeletre, mikor ott lett volna dolgom. Mondanom sem kell, hogy hiába dolgoztam jól, inkább új embereket hìvott.
2020. ápr. 29. 12:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Mondhatnám a randin hogy volt már párkapcsolatom,de ezt úgysem hinné el a nő akivel randiznék.Vannak,akiken látszik hogy nem volt még senkijük.Rajtam látszik.
2020. ápr. 29. 12:46
 8/13 A kérdező kommentje:
#6 az én főnököm azt beszélné ki hogy vajon hogy lehet hogy egy nővel sem tudtam összejönni?Lehet azt gondolnák hogy meleg vagyok.
2020. ápr. 29. 12:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Közel 40 évesen tényleg durva, hogy nem volt párkapcsolatod. A hasonló korú nők már tényleg tudják mit akarnak. Nem lehetetlen, talán van a világban egy hasonló nő.

Még ha 25 lennél akkor megérteném, hogy későn értél, de a 38... Nekem az volt erre első gondolatom, hogy valami baj lehet a toronyba,mert rengeteg olyan ember van, aki se nem okos, nem is szép, mégis be tudott csajozni, sőt családja is van.

2020. ápr. 29. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Elég egyszerű: nem azzal kell kezdeni az ismerkedést, hogy "szia, Béla vagyok, és még soha nem volt párkapcsolatom". Nem hiszem, hogy ez lenne a legfontosabb jellemződ. Ezt elég akkor elmondani, amikor már kialakult a kötődés, a bizalom. És ne felejtsd el, hogy mindenkinek volt valamikor egy első kapcsolata :) Persze a többségnek korábban, de így legalább elkerülhetsz egy csomó olyan hibát, amit a fiatalok el szoktak követni. Szóval szerintem ne agyalj ezen. :)

37/N

2020. ápr. 29. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!