Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem volt még párkapcsolatom és összejönnék egy nővel, meg tudnám tartani a nőt?
Ez nagyban függ tőle hogy hány éves vagy.
Amíg egy 15 éves lány még nem tudja milyen társat akar magának és ugyanúgy tanulja a kapcsolatok építéség mint a korabeli fiúk
Addig egy 25 éves nő már igencsak megválogatja kivel kezd kapcsolatot és ha nem tetszik neki valami akkor hamar léphet is.
Azt gondolom minden kapcsolat alapja az őszinteség, ne próbáld beadni a másiknak hogy te már tapasztalt vagy. Az írásodból az jön le hogy előre félsz a szakítástól.
Nem kell, csak legyél nyílt és tisztázd az elején hogy neked még nincs tapasztalatod de nyitott vagy mindenre amit a másik fél taníthat neked.
Közel 40 évesen tényleg durva, hogy nem volt párkapcsolatod. A hasonló korú nők már tényleg tudják mit akarnak. Nem lehetetlen, talán van a világban egy hasonló nő.
Még ha 25 lennél akkor megérteném, hogy későn értél, de a 38... Nekem az volt erre első gondolatom, hogy valami baj lehet a toronyba,mert rengeteg olyan ember van, aki se nem okos, nem is szép, mégis be tudott csajozni, sőt családja is van.
Elég egyszerű: nem azzal kell kezdeni az ismerkedést, hogy "szia, Béla vagyok, és még soha nem volt párkapcsolatom". Nem hiszem, hogy ez lenne a legfontosabb jellemződ. Ezt elég akkor elmondani, amikor már kialakult a kötődés, a bizalom. És ne felejtsd el, hogy mindenkinek volt valamikor egy első kapcsolata :) Persze a többségnek korábban, de így legalább elkerülhetsz egy csomó olyan hibát, amit a fiatalok el szoktak követni. Szóval szerintem ne agyalj ezen. :)
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!