Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetiségü emberrel nem szeretnél kapcsolatot?
Nekem az ázsiai férfiak nem tetszenek. Meg a nagyon szőke, fehér bőrű emberek sem.
Arabokkal, ha nem vallásosak semmi bajom, romák rendszeresen tetszenek.
Az előző partnerem orosz volt, de nagyot csalódtam benne én meg a családom is, úgyhogy most már eldöntöttem, hogy csak olyan jöhet komoly kapcsolatra, aki magyar, vagy valamilyen fejlett, lehetőség szerint nem szláv európai országból származik. Azt hiszem, ezt én és a környezetem is el tudná fogadni. Egyébként én sokkal nyitottabb vagyok, mint a családom. Volt pl. egy latin-amerikai alkalmi partnerem, aki nem teljesen fehér bőrű volt, na ha őt be kellene mutatni a szüleimnek, akkor gondban lennék. Ha fehér lenne, és tényleg komolyra fordulnának a dolgok, akkor egy fokkal könnyebb lenne a helyzet, de szerintem akkor is nehezen fogadnák el. Arab pasival, ázsiaival pl. semmiképp nem kezdenék, meg iráni, és hasonlók, ahol köztudottan nehéz helyzetben vannak a nők. Persze, tudom, kivétel mindig van, tehát lehet, hogy az a valaki már régebb óta itt él, és másképp gondolkozik, de akkor sem. Amerikai, kanadai, stb., hát az lehetne, de ott meg nagy a távolság, messze kellene utazni rokonokat látogatni, ami megintcsak nem tetszene a szüleimnek.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!