Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki még hisz a hagyományos családmodellben?
Igen, nekem is ez a véleményem, hogy a nőnek otthon kell maradnia. Különben egyedül nevelkedik a gyerek, és lásd mi lesz belőlük(mai 13 éves fiúk lányok)
Teljesen egyet értek veled fiú létemre:)
Ha van is, remélem engem nem ilyennel hoz össze a balsors.....
19L
Ne haragudj, nekem nem világos, mire gondolsz, mert ellentmondásosnak tűnik az a két mondat, hogy
1. " Az én munkám a lakás tisztántartása, főzés, gyermeknevelés stb. Ez ugyanolyan megterhelő, mint egy munkahely."
2. "Miért kell a nőknek munka mellet a fentieket is megcsinálni?"
Talán arra gondolsz, hogy egy nő vagy dolgozzon, vagy vezesse a háztartást?
Szerintem ezt manapság nagyon kevés család engedheti meg magának, így nem igazán a hit kérdése. Ha egyszerűen a férfi nem keres annyit, hogy elég legyen az egész családra, akkor a nőnek is dolgozni kell. Ilyen a világunk...
Másrészt az is kérdés, hogy jó-e, ha a nőnek a teljes életét a háztartás és a gyerekek töltik ki. A férjének nem lesz a nőre sok ideje, mivel sokat dolgozik, egy egész családra kell keresnie. Régen ez lehet, hogy nem volt gond, mert egy családban volt 4-8 gyerek, azokat tényleg munka lehetett ellátni, de ma jó, ha van 2-3 gyerek. És mi lesz, ha "kirepülnek" a gyerekek? Mit csinál a nő azután? 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!