Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztalatok ebben a temaban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok ebben a temaban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egyik legjobb barátnőm is használja a gyakori kérdéseket. A problémám azzal van, hogy nem olyan regen szakított vele a párja, hogy folyamatosan az ő történetéhez hasonló sztorikat, kérdéseket keres itt, hogy néhány miértre választ kapjon vagy hogy belelasson plusz negatívumokat a saját volt kapcsolataba.

Nekem ez azért nem tetszik, mert konkrétan mintha függővé vált volna.

Ha valaki azt írta pl, hogy “a volt barátomnál ezek és ezek a jelek voltak, hogy megcsalt”, már elkezd agyalni, hogy huha, lehet nálunk is ott volt ez a jel. De hat ez nem jelent semmit.

Mondtam neki, hogy hiába olvasgat hasonló történeteket, minden párkapcsolat és minden ember más, egyszerűen nem húzhatja rá azt a sablont a sajatjara.

Most hülyeséget mondtam neki vagy ti is sokszor tamaszkodtok 1-1 kérdésre itt, ami hasonló a ti problematokhoz?

2020. ápr. 26. 20:10
 1/4 A kérdező kommentje:
*és folyamatosan...
2020. ápr. 26. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled abban, amit neki mondtál. Másodszor: már mindegy, ha szakítottak. Előre megy, arra nézzen.
2020. ápr. 26. 21:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele. Sajnálom öt, ismertem a barátját is, nagyon rendes fiú volt és tényleg nagyon szerette a baratnomet. De egyszerűen egy idő után ketté vált az útjuk bizonyos okok miatt, csak nyilván ezt neki nehéz elfogadnia, mert az első valódi kapcsolata volt..
2020. ápr. 26. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is anno nehezen engedtem el, évekig szerelmes voltam a férfibe, de tudomásul vettem, hogy nem akar. Amire egyébként volt oka. Annyit tehettem, hogy levontam a tanulságot, és továbbléptem. A mai napig szép emlék az a kapcsolat. Szívesen gondolok vissza rá.
2020. ápr. 27. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!