Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok ebben a temaban?
Sziasztok!
Az egyik legjobb barátnőm is használja a gyakori kérdéseket. A problémám azzal van, hogy nem olyan regen szakított vele a párja, hogy folyamatosan az ő történetéhez hasonló sztorikat, kérdéseket keres itt, hogy néhány miértre választ kapjon vagy hogy belelasson plusz negatívumokat a saját volt kapcsolataba.
Nekem ez azért nem tetszik, mert konkrétan mintha függővé vált volna.
Ha valaki azt írta pl, hogy “a volt barátomnál ezek és ezek a jelek voltak, hogy megcsalt”, már elkezd agyalni, hogy huha, lehet nálunk is ott volt ez a jel. De hat ez nem jelent semmit.
Mondtam neki, hogy hiába olvasgat hasonló történeteket, minden párkapcsolat és minden ember más, egyszerűen nem húzhatja rá azt a sablont a sajatjara.
Most hülyeséget mondtam neki vagy ti is sokszor tamaszkodtok 1-1 kérdésre itt, ami hasonló a ti problematokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!