Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jó fenék szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó fenék szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2020. ápr. 26. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
60%

Jézusom, ti tényleg nagyon irigyek vagytok :D

Mit akartok ti bizonyítani, hogy jobb nők vagytok mint ő? Ki nem szrja le? Meg hogy te mennyit edzel, hány kiló vagy, hogy nézel ki? Pont leszrom. Nem rólad szól a kérdés édesem. Feltűnési viszketegséggel kompenzáltok, mert még az állítólagos "jobb testetekkel" se kelletek senkinek? :DDD

Szégyen gyalázat, olyanok vagytok ti nők mint a hiénák. Ha valakit vonzónak talál az ember azt egy kanál vízben megtudnátok fojtani, mert nem ti vagytok a figyelem középpontjában. Önimádó egómániások.

2020. ápr. 26. 14:30
 52/82 anonim ***** válasza:
27%
Nem mondom hogy nincs ott valahol izom is, de bőven van rajta zsír. Egy 6 hetes diéta+célzott edzés után álomsegg lenne.
2020. ápr. 26. 14:32
 53/82 anonim ***** válasza:
75%

Menyi irigy idióta! 🤣 Szánalmasak vagytok!

Kíváncsi lennék, akik ezt a csajt kritizálják hogy néznek ki!

Amúgy meg ízlések és pofonok!

N27

2020. ápr. 26. 14:59
 54/82 anonim ***** válasza:
10%
53. Küldj, kiváncsi vagyok.
2020. ápr. 26. 15:00
 55/82 anonim ***** válasza:
12%
Az incelek rángatják a kis répájukat a csaj nagy seggére, ha tehetnék, még farokfotót is küldenének neki, ennyi.
2020. ápr. 26. 15:05
 56/82 anonim ***** válasza:
19%

#55: Képet már nem mert küldeni, lehet rájött nincs igaza és igazából csúnyább mint a nő :D

Hang az összes. Irigy hang.

2020. ápr. 26. 15:10
 57/82 anonim ***** válasza:
100%
54.! Én minek küldenék? Nem én kritizálom meg szólom le!
2020. ápr. 26. 15:22
 58/82 anonim ***** válasza:
9%

53

Persze, nem vagy te irigy, de itt vergődsz még mindig. Tudod mit csinálnak azok a nők, akik ténylegesen elégedettek magukkal és boldogok a testükben? Élik az életüket és nem ragadnak meg minden adandó alkalmat arra, hogy beleköthessenek másba, mert tudomásul veszik és elfogadják, hogy különbözőek az emberek.

Nyilván azért érzed szükségét annak, hogy az egekbe magasztald a saját tested máséról pedig prosztó módon nyilvánulj meg, mert akkora harmóniában vagy önmagaddal...

Ugye nem hiszed, hogy minket át tudsz verni, ha még magadat sem megy?

2020. ápr. 26. 15:26
 59/82 anonim ***** válasza:
89%
Nem neked szólt, töröltek ki választ, így elcsúsztak. De mindegy aki írta, hogy küldd képet, valószínűleg csak azért írta mert jól hangzott.
2020. ápr. 26. 15:26
 60/82 anonim ***** válasza:
89%
Igen, én is az eredeti 53-nak címeztem a hozzászólásom, de az a válasz törölve lett.
2020. ápr. 26. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!