Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek így mi értelme volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek így mi értelme volt?

Figyelt kérdés
20 éves csajszi, este 10-kor feljött a lakásomra egy melltartó nagyságú topban, persze melltartó nem volt alatta. Végig úgy felállt, hogy azt hittem, a farmerem széttépi, de ő meg huncut arccal egész végig az költészetről beszélt.
2020. ápr. 25. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
le kellett volna teperni...
2020. ápr. 25. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

Hát... mivel felállt ezért nem vagy meleg...

Viszont mivel végighallgattad minden nélkül, így töketlen vagy.

Nem tudom, lehet, hogy ennél még az is jobb lenne, ha meleg lennél.

2020. ápr. 25. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha te vagy a 80 éves irodalomtanára, akkor sok értelme volt, de figyelhettél volna rá.
2020. ápr. 25. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Ezt úgy hívják, hogy lúzer vagy!
2020. ápr. 25. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Ugye ezt most magadtól kérdezed?
2020. ápr. 25. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
46%

Felment hozzád a csaj melltartó nélkül, alig valamiben, te meg nem tudtál mit kezdeni vele?!

A nap lúzere vagy, kisapám!

2020. ápr. 25. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Az eddigi válaszolók letették voksukat a nemi erőszak mellett, hát szerintem csak simán jót szórakozott veled, mert alapvetően ez szórakoztatja, te pedig jól beszoptad.
2020. ápr. 25. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
A nap troll kérdése. Eleve mi az hogy este 10 kor felmegy valaki tán a barátnőd?
2020. ápr. 25. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Az eddigi válaszolók letették voksukat a nemi erőszak mellett"

Szó nem volt erőszakról. De ha a csaj feljön így, akkor rámozdulok. Ha elutasít, akkor nem erőltetem, viszont vagy mondom neki, hogy késő van, ideje lefeküdni aludni, vagy keresek neki a szekrényből egy pólót, de férfiként nem fogok 2 órán át egy majdnem meztelen nőt nézegetni. Ha nyálcsorgatásra vágyik a kisasszony, akkor keressen hozzá valami tini szűzsrácot.

2020. ápr. 25. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen ruhában csak, ahhoz megy fel este 10-kor egy nő, akitől többet akar egy beszélgetésnél.
2020. ápr. 25. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!