Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unalmasnak érzem magam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmasnak érzem magam, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondják az emberek, hogy csak add önmagad, lazíts, ne akarj más lenni stb..

De én úgy érzem, hogy ha önmagamat adom, akkor unalmas vagyok. :/

Nem is merek ismerkedni. Mert úgy érzem, nálam sokkal menőbb lányok vannak. Meg sokszor pont olyan vagány fiúk tetszenek nekem, akik viszont nem bírják az olyan lányokat mint én. Mert én nem szoktam feltunoskodni, nem dobalom magam, nem vagyok a középpontban, inkább csak meghuzom magam a háttérben. Nem az én világom ez a "harsanykodas". Viszont általában mindig az van, hogyha mégis megteszek egy fiúnak, akkor ha időközben felbukkan egy "izgalmasabb" lány, akkor a srác rá is startol én meg totál a háttérbe kerülök. Ilyenkor mindig dühös leszek, féltékeny meg csalódott, hogy nem hiszem el, hogy ez a csaj csak felbukkan a semmiből, minden az ölébe hullik és viszi a fiút aki nekem tetszik.

Belefaradtam abba, hogy harcoljak más lányokkal. Csak annyit szeretnék, hogy végre értem is rajongjon valaki és ne hagyjon ott állandóan ha jön valaki jobb. Én is megerdemelnem ezt. Vágyom rá, hogy megtalaljam a saját "szerelmi sztorimat" de valahogy engem elkerul. Bezzeg körülöttem mindenkinek osszejon.

Tudom, most úgy hangozhat ez az írás, mint egy nyálas film részlet, de most anonim módon merem lejaratni magam és panaszkodni kicsit :D

Ti mennyire tudtok megbekelni saját magatokkal? Mennyire megy nektek ez az "add önmagad" dolog? Nem szoktatok azt érezni, hogy nem vagytok elég jók, még akkor sem, ha a maximumot is kihoztatok magatokbol?

Vannak olyan emberek, akik kB semmi erőfeszítést nem tesznek, egyszerűen csak az egész lényük vonzó. Nekem ez nem megy.

Egyszer azt mondta nekem egy srác, hogy annyi kisugárzásom van, mint egy kihunyt gyertyalangnak :D

El tudtam volna kezdeni sírni.. :/ :D

2020. ápr. 25. 02:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezen sajnos nem lehet változtatni. Nem úgy megy, hogy elolvasol x könyvet, megnézel y filmet, videót, elmész pszichológushoz, és akkor ettől majd nem leszel unalmas. Tudom, mert én is ilyen nő vagyok. Ráadásul kegyetlen ronda, úgyhogy sem az egyik nem kompenzálja a másikat, sem fordítva.

Az meg egyszerűen nem állja meg a helyét, hogy a "nem menő" férfiaknál nagyobb lehet a siker. Eleve olyanokkal szerettem volna lenni mindig. Ők sem különbek azonban; nekik is a csinos ÉS érdekes, humoros, szórakoztató stb., tehát kívül-belül vonzó nő kell. Érthető. És ilyenné nem lehet válni, vagy alapból ilyen az ember, vagy próbálkozhat mindenfélével, erőlködhet, megette a fene az egészet.

2020. ápr. 25. 09:15
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Egy rakás ilyen férfit ismerek, mint amilyen te vagy nőben. A baj valóban a fókuszoddal lehet, mert neked is a menő, extrovertalt srácok mozgatják a fantáziádat. Viszont nekik nem a magadfajta introvertált lányok. Ezt nem bántásból írom. Kicsit kezdj el nézelődni a kockák, amatőr versírók, magukban bringázók, között. Csak a stílust lőttem be, ne pont őket célozd meg, érted. 😄 De akár ez is lehet. Szóval mesélj nekem, mitől lesz valaki izgalmas? Hogy feltölt egy rahedli képet a facere, instara, amik azt a látszatot keltik, mintha mihdig menne valahova, mindig történne vele valami? Ezek 95%-a kamu, hiteltelen képet mutat az emberekről. Az a fontos, hogy a jellemed, személyiséged legyen izgalmas. Ehhez az kell, hogy olvasott, művelt, tájékozott ember legyél, de ne savanyodj ebbe bele, hanem csiszold a humorodat is, mert a nők zöme nagy bajban van humorérzék terén. Ez alatt nem az idióta vihogast értem egy faviccen, hanem a helyzetkomikumok meglátását, felismerését, kihasználását. Nem attól leszel izgalmas, hogy leszopsz valakit 2 óra találkozás után, hogy állandóan mész valahova, mint a bőrszedő zsidó, hogy harsányan nyomod a Ki, ha nem én szöveget. 🙂
2020. ápr. 25. 10:33
 13/24 anonim ***** válasza:

Sztem te csak azt hiszed, hogy neked a menő srác kell. Azért hiszed ezt, mert az a típus az elérhetetlen számodra.

Inkább elhiszed, hogy ilyen-olyan akadályokkal szembesülsz, minthogy elfogadd azt, hogy simán lehetnél boldog.

2020. ápr. 25. 12:59
 14/24 A kérdező kommentje:
10-es te aztán nagyon szélsőségesen gondolkozol :D rohadtul nem vagyok csúnya sőt.. Egy halom pasi megfordul utánam. A másik meg hogy attól mert szeretek csendesebb lenni, még tombolni és bulizni is tudok :D a kettő nem zárja ki egymást. Elég furcsán gondolkozol!
2020. ápr. 25. 14:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Eddig minden pasi azt mondta, hogy jó a humorerzekem. Szerintem itt kicsit félre ment a kép rólam a kommenteloknek..
2020. ápr. 25. 14:28
 16/24 anonim ***** válasza:

Oké, te nem vagy menő, de te a menőséget tartod a legértékesebb tulajdonosságnak.

De ez csak a te véleményed, mert számomra pedig taszító egy olyan nő, akiket te irigyelsz a kérdésedben.

Előre sajnálom azt a férfit, aki beléd szeretni, és te leszel a legfontosabb számára, mert te mindig le fogod nézni.

Azt tudod, hogy ha jobban megismersz egy menő srácot, vagy egy menő srác megszeret téged, utána már nem fogod olyan menőnek látni?

2020. ápr. 25. 16:11
 17/24 A kérdező kommentje:
Bírom az ilyen okostojasokat, akik megmondjak, hogy én majd mit fogok csinálni és mit fogok gondolni :D. Legyen ahogy mondod. Nem vitatkozok veled. Messziről lerí, hogy az utolsó szó a tiéd kell legyen, szóval legyen úgy :)
2020. ápr. 25. 16:18
 18/24 anonim ***** válasza:

Azt állítod, többször is képben voltál, de végül mégis mást választott a kiszemelted. Miért? Mi nem tudjuk, de te sem tudod. Ez ami történik, ezt kell nézni, nem a locsogást, amit te itt teszel.

Te tudod milyen vagy? A tipikus lúzer-kretén férfi, csak nőben. Aki önző, szemét stb, de mivel rosszak a képességei, és el van nyomva, ezért meghúzza magát. Rendesnek, csendesnek és áldozatnak mutatkozik. Ugyanakkor elvakultan egyedül az általa legmagasabb színvonalú társsal elégszik meg. Fejlődésre és kompromisszumra képtelen.

"Belefaradtam abba, hogy harcoljak más lányokkal. Csak annyit szeretnék, hogy végre értem is rajongjon valaki és ne hagyjon ott állandóan ha jön valaki jobb. Én is megerdemelnem ezt. Vágyom rá, hogy megtalaljam a saját "szerelmi sztorimat" de valahogy engem elkerul. Bezzeg körülöttem mindenkinek osszejon."

Ez még mindig a kedvencem

2020. ápr. 25. 18:14
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát oké. Ha te mondod. :)
2020. ápr. 25. 18:19
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Istenem... Eloben meghuzodsz a sarokba, de itt online meg siman bevagod a hisztit, mert olyan valaszokat kapsz, amik neked nem tetszenek. Pedig most kivetelesen senki nem irt hulyesegeket, pedig biztosra veszem, hogy a 44%-os valami olyan profil, aki amugy nogyulolo hulyesegeket irkal mashova (ha tevedek, bocs), de most o is normalis valaszokat adott.

Aruld mar el, milyen valaszt varsz? Valami taktikat, hogyan szeressen beled egy vagany srac, vagy mi?

2020. ápr. 25. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!