Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van rá, hogy egy csúnya, kövér lány megszerez egy jó pasit?
Hát ez ember azt hinné, hogy szinte semi, de sok példát látni rá az utcán.
Olvastam egyszer egy cikket, ahol pasikat kérdeztek erről, és az egyik pl azért cserélte le szebb barátnőjét, mert mellette úgy érezte, hogy mindig tökéletesnek kell lennie és elege lett a folytonos megfelelésbőll. A csúnyább mellett nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett...
Ha azt vesszük, hogy itt az oldalon is vannak "hogyan tudnám rávenni a pasim, hogy gyantázza a mellkasát" típusú kérdések, akkor ez teljesen elképzelhető.
Meg ezen kívül ha a csúnyább lánynak jó humora van, okos, egy hullámhosszon vannak a sráccal és mondjuk a srác hosszú távon gondolkodik, akkor is lehet, hogy őt választja, mert végülis a szépség múlandó, meg hosszú távon nem is elég egy kapcsolathoz.
Szerintem nem az a fontos, hogy 2 diplomád van, vagy azt sem tudod mi az a diploma (hogy idézzek egy válaszolótól), hanem hogy van e pénzed, vagy nincs. Ne hogy azt hidd, kedves kérdező, hogy a pénz csak a nőknek számít...koránt sem! Ha meg már van pénzed, akkor olyan széppé teheted magad, amilyenné akarod...bár nem hinném, hogy olyan csúnya/kövér lennél :)
Sok sikert!
17/L
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy amíg saját magáról így vélekedik "csúnya, kövér lány" addig 0%
Először is mi az, hogy csúnya? Mi az hogy kövér?
Kövér: 170 cm és 150 kg vagy 170 cm és 90-100kg?
Az sem mindegy hogy oszlik el a kövérség? Láttam már én húsibb lányt aztán totál szexinek találtam, mert nagyon jól eloszlott vagy nem tudom, de annak ellenére, hogy látszott, hogy van rajta mit fogni totál bejött.
Csúnya? Ki mondta? Ez relatív. Lehet a te "jó pasid" valakinek csúnya neked + isten. Szóval több önbizalmat aztán sok boldogságot.
27/F
köszönöm a sok választ, nem gondoltam, hogy ilyen átgondolt hozzászólások érkeznek. örülök, hogy nektek ilyen tapasztalataitok vannak, de:
21:02 valahol álmaimban szeretem azt gondolni, hogy ez így is lehet, de a sok negatív tapasztalat azt hiszem engem is eléggé negatívvá tett. egyébként rossz érzés lenne a ló helyett a szamár is jó szerepkör, de értem, hogy pár embernek nincs más választása.
21:05 erre nem panaszkodhatom, de hát vannak a természetes adottságok (nem a kövérség a természetes adottság), amin az ápoltság, jólöltözöttség, diszkrét smink sem segít, mert ami nem szép, az nem szép, ez van.
21:20 ó, bárcsak több ilyen normális gondolkodású férfival találkoztam volna, talán nekem is más lenne a véleményem néhány dologról, de ezeken már nehéz lesz változtatnom. de azért nem minden csúnya relatív. bár igaz, abszolút elképzelhető, hogy az általam kedvelt férfitípus kevesebbeknek jön be, de azért ők még válogathatnak simán a nők között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!