Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők mi a véleményetek a szex kapcsolatról, egy éjszakás kalandokról?

Figyelt kérdés
Volt már benne részletek?
2020. ápr. 20. 23:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
nem volt, és nem lesz, és nem is szeretném, hogy legyen
2020. ápr. 21. 01:13
 12/21 anonim ***** válasza:
4%
10: ki is bennetek, hogy d de ak ba szni tartotok minket érdemesnek meg néha elővenni üríteni
2020. ápr. 21. 01:51
 13/21 anonim ***** válasza:
40%

Volt részem mindkettőben. Addig csináltam ezt, amíg nem lett komoly kapcsolatom.

Gondolom vmi szerencsétlen szüzek most le fognak engem is pontozni. Pedig aki belemegy ilyesmibe is élete során, az rátermett, életrevaló ember, hiszen valahonnan muszáj tapasztalatokat gyűjteni. Nem a középkorban élünk, hogy csak házasság után szexelünk.

2020. ápr. 21. 03:10
 14/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem az én világom
2020. ápr. 21. 06:27
 15/21 anonim ***** válasza:
14%

Azért a rátermettséget ne abban mérd már, hogy hány vadidegen pasi ürített beléd.

Nem volt és nem is szeretnék. Én nem vagyok ennyire modern.

2020. ápr. 21. 07:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem az én világom se a szexkapcsolat, az egy éjszakás pláne nem.

Viszont akinek igen annak meg egészségére.

2020. ápr. 21. 07:53
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

Egyéjszakás kapcsolatom nem volt és nem is lesz. Ahogy írják előttem: az nem az én világom.

Azt hittem,hogy szexkapcsolatom se lesz sosem, de az lett, és nem bántam meg.

Egyiket se ítélem el, mindenki a saját belátása szerint dönt.

2020. ápr. 21. 08:10
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Inkább szexkapcsolat,mint egyéjszakás.
2020. ápr. 21. 08:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Volt benne részem 1-szer, de nem az én világom. Pár találkozás/szex volt és gyorsan rájöttem, hogy a szex önmagában édeskevés a boldogsághoz, úgyhogy ezután már semmi pozitívumot nem láttam benne és megszakítottam a kapcsolatot a pasival.

33N

2020. ápr. 21. 09:04
 20/21 anonim ***** válasza:
59%

Nem ítélem el, elhiszem hogy vannak akiknek beválik és jó, nekik hajrá!

Saját magam számára kizártnak & elképzelhetetlennek tartom, számomra a szex a szerelem, stabil párkapcsolat része.

2020. ápr. 21. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!