Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szeritnetek gáz, ha egy lánynak szőrős picit a combja?
1: Mondom hogy csak NAGYON közelről látható
2: Azt is írtam, hogy leszoktam szedni, ez csak szimplán egy kérdés volt, hogy ha nem szedném akkor gáz lenne-e..
3: Miért lennék mutáns, azért mert szőrös (lenne) a combom? Minden lánynak nől ott szőr, csak ők is leszedik, vagy olyan gyenge, hogy még nagyon közelről sem látható.
Az értelmes válaszokat viszont köszönöm, bár eddig nem sokat kaptam...
20:10
mit hülye bunkózol te paraszt?
Már bocs, de ha szerintetek ez gázos egy lánynál akkor a fiúknál miért nem szerintem nektek a hátatok is szőrös, de ha az nem akkor a mellkasotok biztosan!!! akkor ti meg azonnal menjetek és gyantáztassátok le ott, mert engem meg az taszít ha egy pasi szőrös!!! Ha véletlen elmennétek Ázsiába(Főleg: Japán, Korea, Kína) figyeljétek meg, hogy elég ritka az olyan férfi akinek szőrös a teste, főként a mellkasa, ott titeket gondolnának undorítónak, és most ne gyertek avval, hogy köcsög sárga ferdeszeműek, mert csak az igazságot írtam le! Bocs ha megbántottam az ici-pici szőrcsimbókos egótokat de szerintem ezt a lányt ti is nagyon megbántottátok!!!
U.I: MENJETEK ÉS BOROTVÁLKOZZATOK MEG, MOST!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!