Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a párom anyjával és élettárásával?
Alkoholista családban nőttél fel, és te ezt még mindig elviseled??? Én is alkoholista apa mellett nőttem fel, de amint egyre többet ivott az exem, szakítottam vele. Tudta jól, hogy engem ez zavar, már az elején ismerkedés közben beszéltem neki róla, hogy én nem tolerálom a lerészegedést és csak a mértékkel való italfogyasztást tudom elviselni, tehát nem árultam zsákba macskát. Ennek ellenére ő sem tudott nemet mondani a bulikban, sokat ivott sokszor. Én tudtam hogy nem absztinens, nem is ezt várom el egy férfitől, de hogy tudja a határait és tudjon nemet mondani néhány rövid/sör után, azt igen.
Ez nem lesz jobb, te is jobban járnál, ha kiadnád az útját ennek a férfinek.
Az én apám és a nevelőapám is alkoholista. Én is eldöntöttem, hogy nekem olyan párom lesz, aki nem vagy mértékkel iszik.
Lett egy olyan párom, aki a kapcsolatunk elején alig ivott, aztán a kapcsolatunk végére minden hétvégén leitta magát a sárga földig. Amikor majdnem megütött az volt az utolsó csepp a pohárban. Másnap reggel összeszedettem vele a cuccait és haza küldtem az anyjához. Persze ment a sírás, meg az esküdözés stb. stb. Még a szülei is felhívtak, hogy mi történt. De hiába volt jó kapcsolatunk 3 évig, muszáj volt szakítani, mert nem lett volna jó vége.
Azóta van egy csodálatos férjem és a legjobb döntést hoztam meg akkor.
Kérdező nem tudom hogy oldottátok meg az összeköltözést, de én ultimátumot adnék neki. Ha x héten/hónapon belül nem szokik le a napi szintű ivásról akkor vége. És ha letellik az idő, és nincs változás, akkor kegyetlennek kell lenni és szakítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!