Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Örülnétek, ha a barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Örülnétek, ha a barátnőtök meglepne titeket egy szexi fehérneműben egy erotikus tánccal? Vagy inkább kiröhögnétek?

Figyelt kérdés
Ha tetszene,akkor milyen zenére tudnátok elképzelni?
2010. júl. 27. 18:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem járok discoba és nem illegetem magam mások előtt.Ez kizárólag a barátomnak szól.Ő tudja,hogy nem vagyok olyan és értékelni fogja az igyekezetemet.Szerintem egy nő legyen szexi az ágyban,de ez nem jelenti azt,hogy kvás.Rólam senki nem mondaná meg,hogy ilyenekre hajlandó lennék.
2010. júl. 29. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

én ezt értem

de nekem nem tetszik speciel aza tánc, ha otthon ha máshol

de te tudod

nekem az nem szexi hanem szánalmas "könyörgés" h dugj meg:)

2010. júl. 29. 18:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Elég unalmas szexuális életed lehet...De te tudod:)
2010. júl. 29. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy istennő az, aki ilyen műsorral várja haza a barátját! mellé egy kis pia még kis nasi és bumm mi lesz belőle? ORGIA XD
2012. jan. 24. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Előzős csajom profi táncos volt, én megijedtem XD
2012. jan. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!