Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent megeszik ami itthon van, Önző mit tegyek?
16# Ne alázd itt a férfi nemet, már én szégyenkezem miattad :(
F
Többször hangsúlyozod,hogy egyéb téren tökéletes a kapcsolatotok, és Te imádod Őt.
Én ezt a bélpoklosságát /nem tudok rá jobb szót/ nem csak azért látom borzalmasnak,hogy megeszik mindent, azért is mert önző, figyelmetlen. Nem érdekli,hogy Neked marad-e, nem kínál meg, és ahogy látom nagyrészt Te gondoskodsz arról,hogy minden legyen otthon.
Figyelmetlen, önző, és bocs", de számomra olyan fura az,hogy észnélkül eszik.
Reggeli-ebéd-vacsora, gyümölcs, édesség, minden jöhet, de mértékkel. Arról nem írtál,hogy mennyire kövér?Mert ahogy írsz Róla el tudom képzelni mekkora lehet...
Az is egy megoldás lenne,hogy a főétkezésekre közösen vásároltok, azon kívül pedig mindketten megveszitek magatoknak amit szeretnétek. És ehhez ragaszkodnál. Nem azért mert Te irigy vagy, egyszerűen azért,hogy jöjjön rá ez mennyire hülye dolog amit művel.
Ha gyereketek lesz az elől is megeszik majd mindent,hidd el. Most kellene ezen változtatni.
#16-os vagyok:)
#24-es személyében megjelent a mangina is:) gondolom nincs nőd, nem is nagyon volt, vagy lesz szerintem:) az út amin jársz nem jó amúgy:)
#19-nek pedig nem vagyok dagadt:) bár sovány sem és nős vagyok, a feleségem sokat és jól is főz:)
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszokat! Beszelni fogok vele errol!
Az a fura, hogy nem dagadt, 75 kilo, igaz miota egyutt lakunk a kockai eltuntek. 28 eves, es mig nem egyutt laktunk tojason elt meg ilyen egyszerubb kajakon.. joghurt meg ilyenek. En szivesen fozok neki csak basszus ez az onzoseg ami az oruletbe kerget
Csóri!!! (Amit a carbonáráról írtál arra reagálok)
Akkor ez hidd el nagyon ki van éhezve, (ne haragudj, de nagyon finom volt, milyen aranyos 🤗), akkor gondolom egy jót még sosem evett, amíg Te nem főztél Neki!!! Ez a Te miattad van,hála az Úrnak! Azért is ilyen bocsi a szóért de irígy a kajára, mert náluk is úgy volt mint nálunk "aki a leggyorsabb az jól lakik"🤣😂
Ez le fog csengeni, szépen lenyugszik, megérteted Vele, hogy senki nem fogja Tőle elvenni. Ne bántsd miatta, de a többlet költségbe feltétlen szálljon be, mert ezt fedezni is kell.
Minden jót Nektek!🙂😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!