Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért én szívom meg mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én szívom meg mindig?

Figyelt kérdés

Megismertem innen egy 17 éves lányt. Azért írom felnőtt kategóriába, mert koromnak köszönhetően én már felnőtt vagyok, ha agyilag nem is feltétlen.

Elkezdtünk beszélgetni, apróbb üzenetekbe aztán kérdezte, hogy lenne e kedvem Hangoutsozni. Mondtam, hogy mehetnénk ennyi erővel Discordra. Ami hasonló beszélgető program.

Így is történt.

Sokat beszélgettünk, meg azért nevettünk is sokat, viszont mindkettőnk részéről történtek elég gyerekes dolgok. Még pedig hiszti a semmin nagyjából.

Láttam róla képet, és nagyon tetszett a látvány, még így most is ezt mondom, mert így gondolom. Volt egy megmozdulásom felé, kérdés, amire végül azt kaptam, hogy "k...nak nézem e őt vagy mi?" Persze ezen felül történtek dolgok.

Nagyon-nagyon sokan játszották már el, hogy kedvelnek, de végül soha nem lett belőle semmi, mert húzták az agyamat. Volt olyan, aki mezítelen képet is küldött magáról anno, szóval tudom, hogy sok nőnél nem akadály a magamutogatás, de nem jelenti azt, hogy történni is fog valami. A viselkedéséből meg az jött le, hogy csak játszik velem.

Persze végül nála is eljutottunk ehhez a ponthoz, hogy meztelenül láttam. De valahogy nem tudom hozzá rendelni ezt a momentumot az életemhez úgy, hogy ez bármit is jelentene. Nem tudom úgy kezelni.

Csütörtök este benyögött nekem egy olyant, hogy jön haza, ahol jelenleg laknak, ami közel van hozzám. Tökre megörültem, meg is kérdeztem, hogy akkor lenne e kedve összefutni, eljönni hozzám. Igent mondott rá.

Aztán persze amivel lehúzott, másnap be is nyögte, hogy úgy tűnik félre értette az apját, mert nem tud hazajönni magától.

Megjegyeztem neki azt ma reggel, hogy rossz kedvem van, mert én azt szerettem volna, hogy össze jöjjön a mai nap. Semmi olyan reakciót nem írt, hogy őt ez baromira bántaná, hogy mi nem tudunk találkozni, csak ilyen választ kaptam, hogy "értem :)".

Mit ne mondjak, ki is borultam rajta, és kijött aminek ki kellett.

Megmondtam, hogy szerintem baromira (k...vára nem érdekli ez az egész) és hogy csak szivatott végig. És hogy direkt csinálta, hogy szarul essen.

Azóta tiltottam, illetve láttam hogy itt törölte magát.

Miért fogok ki ilyen embereket? Miért jó behülyíteni a másikat? Én könnyen leszek szerelmes, ha már kamerán keresztül láthatom a másikat, és hallhatom a hangját.

Tényleg kezdtem megszeretni. Most is hiányzik, és tudom nem fog megkeresni, de őszintén, lehet nem is lenne sok értelme, ha nem fogja fel a helyzet súlyát, hogy nekem mennyire fontos lett volna.

Azt mondta keressek mást.

Őszintén? Nem fogok. Engem úgy se tud elfogadni senki, se nem szeretni. Utálok ismerkedni, utálok felépíteni bármit is előröl. Engem csak az érdekel, hogy miért jó az embereknek hülyíteni a másikat? :( Ugye Lili..

2020. ápr. 18. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Ezt te cseszted el barátom.

2020. ápr. 18. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Nem te cseszted el. A legtöbb kis komolytalan fruska ilyen . Kell nekik az egónövelés.
2020. ápr. 18. 11:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen fáj, hogy túl könnyen megkedvelek valakit, és mindig én cseszek rá.
2020. ápr. 18. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Te nem vagy normális. Jól járt a csaj.
2020. ápr. 18. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Megmondom őszintén...ilyen hisztis pasi nekem se kellene...🤷🏼‍♀️
2020. ápr. 18. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem bezzeg nem írt. :(
2020. ápr. 18. 13:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja menjetek csak a jó pasijaitokhoz, ők valók nektek :) Azok után ahogy tönkre teszitek az embert, könnyű ugatni, férgek.
2020. ápr. 18. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!