Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy egy nőt vagy férfit megismertek akiben csak ez zavart?
Figyelt kérdés
Volt olyan,hogy alapból jól néz ki az illető, de a fogai nem tetszettek? Nem azért, mert ápolatlan volt hanem pl elálltak, ránött egymásra a két fog vagy rés volt közte. Van akinél ez zavart? Titeket mi az ami taszít ezek közül?2020. ápr. 17. 20:49
11/15 anonim válasza:
Páromnak ilyen kis cuki csámpás fogai vannak. Bájossá teszi a mosolyát nagyon. Nekem alapjáraton is a szép arcú fiúk jöttek be és nem a tipikus macsók, ezért bejön hogy olyan édes a mosolya. Amúgy meg tiszta ápolt fogsora van, csak nem lett neki szabályozva.
12/15 anonim válasza:
Rákerestem a cápafogsorra,de még mindig nem tudom mi a fene az :( Valaki segítene? Komolyan érdekelne.
13/15 anonim válasza:
Nekem fiatalabb lany, no koromban kifejezetten izgato szexepilnek tunt, pl a befele dolo fogakert odavoltam.
Most mar jobban szeretem a tokelyt, De! Inkabb fura fogak, mint korona, meg ezek az egy szammal nagyobb hofeher hejak, az a halalom.
14/15 anonim válasza:
Hú nekem is összevissza a fogam, de megvan mind :D az előző barátom teljesen odáig volt értük, állandóan emlegette. Szerintem ez tetszett neki rajtam a legjobban.
Engem személy szerint csak a hiányos fogsor/rohadó fogak/ápolatlan korona zavarna.
15/15 anonim válasza:
50Ft bírság a tömésért....olvastam valahol nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!