Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha azt mondaná a barátok, hogy ha ti nem mennének bele a nyitott kapcsolatba, akkor nem feltétel nélkül szeretitek az illetőt?
Azt mondanám neki, hogy teljesen természetes dolog, hogy nem feltétel nélkül szeretjük a párunkat és vagyunk vele. Pl. nekem feltételem a kizárólagosság.
Így én megmutatnám neki, hogy merre van az ajtó.
33N
Ha ő nyitott kapcsolatra áhítozik, akkor Téged nem szeret!
Kuss neki!
Mehetne Isten hírével!
Nem elég, hogy mással akar dugni, még érzelmi zsarol is.
Ma van a nemzetközi, hogyan hagyjuk, hogy a pasi porrá alázzon nap?
Az egyiket nyitott kapcsolatba zsarolják, a másikhoz hetente átmennek 1x dugni, a maradék időben élik világukat.
És még 9 óra sincs
"Én hapsi vagyok, de nem értem ezt a "nyitott" kapcsolatot. Addig oké, hogy unja a barátnőt és ezért mást is fel akar próbálni. De utána visszamegy és úgy tesznek, mintha nem lett volna félrek..ás?"
#9: pontosan ez történik!
Nyitott kapcsolat akkor van, ha a két fél nem egyenrangú. Az egyik -és teljesen mindegy, hogy az a férfi, vagy a nő, láttam már mindkettővel-, sokkal jobban néz ki, vonzóbb, gazdagabb, népszerűbb, vagy bári egyéb. És nem kicsi a szakadék.
Ilyenkor az egyik fél bármit megtehet, félre kefélhet, stb, a másik pedig azzal oldja fel a kognitív disszonanciát, hogy ez egy nyitott kapcsolat, ők igazán szeretik egymást, ennyi belefér.
Mivel meg akarja tartani a párkapcsolatát a nagy különbség ellenére, így ezt az áldozatot meghozza, a lelkiismeretét meg ilyesmivel nyugtatja, hogy csak őt szereti, a többi csak testiség.
Nagyon ritka, hogy egy nyitott kapcsolatban tényleg mindketten élik világukat, sokkal gyakoribb, hogy az egyik kalandozik ezerrel, a másik meg jó fejet vág hozzá, és várja otthon, hogy hazatérjen a "párja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!