Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel mennyi esélyem van párt találni, normális kapcsolatot?
Figyelt kérdés
F 30
A gyereket nem én nevelem, általában minden hétvégén hozom.
2020. ápr. 17. 13:08
11/15 anonim válasza:
@10: primitívek mindenhol vannak. Nők is, férfiak is. (bár ha azt mondom, hogy nők is, akkor mindig lepontoznak :))
12/15 anonim válasza:
" Szétszült nő, "
10-es, anyád a szétszült nő.
A szülés után 2 évvel (30 évesen) csinosabb és feszesebb voltam, mint az érettségimen, maradjunk ennyiben.
13/15 A kérdező kommentje:
12es!
A 10es idézett egy korábbi kérdesből!
2020. ápr. 17. 18:36
14/15 anonim válasza:
12-es, tudod mit jelent az idézőjel? Azt, hogy mások kommentjeiből idéztem.
15/15 anonim válasza:
Ismerősi körben a 2/3gyerekes csajok elég gyorsan beujjitanak barátot/pasit ha az aktuálissal gond van.
Szóval te úgy hogy nem élnek veled elég jó esélyel indulsz.
Találkoztam olyan véleménnye,hogy csak olyannal kezd aki egyedül neveli a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!