Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik valaki, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik valaki, de érzem, hogy nem hozzám való. Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Az a tipikus érzés van bennem, amikor valahogy olyan rossz megerzesem van. Amikor iszonyatosan vonzodsz valakihez de érzed, hogy ő valahogy nem vesz komolyan. Csak érzem, hogy valami nem stimmel.

Én is tetszem a srácnak, keres is rendszeresen. De ez még nem jelent semmit.. Sok pasi keresett már rendszeresen, kimutatta, hogy erdeklem nagyon, aztán mégis nagyon megbantott. Nem vettek komolyan. És utána szörnyű érzés volt, hogy de én oda voltam értük.

Hogyan felejtsek el valakit, aki ennyire tetszik de érzem, hogy valami nem oké?! :(((

Annyira szeretném, ha rendes pasi lenne és olyan lenne, mint amilyennek szeretném, hogy legyen. És nem akarom elfelejteni, de úgy érzem, azért, hogy megvedjem magam a fájdalomtól és csalodastol, ezt kell tennem..

Ez annyira szar.. :((

2020. ápr. 16. 22:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagy beszélgetésre lenne szükségetek egymással. Kérdezz rá azon dolgokra finoman, ami nyomaszt, érdekelne, majd mérlegelj, és dönts.
2020. ápr. 17. 07:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hallgass a megérzéseidre! Jobban jártam volna anno én is...
2020. ápr. 17. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!