Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben vajon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben vajon miért nem tőlem kérdezte meg, hogy mi van velem?

Figyelt kérdés
Tudom, csak találgatni lehet, és miért nem tőle kérdezem meg. Nos, ő tűnt el, én meg túl büszke vagyok ahhoz, hogy rákérdezzek. Volt egy lány, aki tetszett, távol laktunk ugyan egymástól, de a szakmai dolgok révén is többé-kevésbé tartottuk a kapcsolatot, rendezvényeken néha összefutottunk, és mikor a környékükön jártam, akkor meghívtam ebédelni stb. Egyszer elmondtam neki, hogy vonzónak tartom, és hogy tudom, hogy ő nem akar tőlem semmit, de el kellett mondanom, mert meg akartam szabadulni egy lelki tehertől. Azt válaszolta, hogy megőrizhetjük a jó viszonyt, de ha emiatt megutáltam őt, akkor nem kell tovább kommunikálnunk. Mondtam, hogy egyáltalán nem utáltam meg, normális hangnemben megtárgyaltuk a dolgot, és utána is leveleztünk időnként, ő is mindig érdeklődött a dolgaim felől, bensőségesebb témák is előkerültek, de már nem találkoztunk. Aztán egyszer csak nem válaszolt többé, és vagy másfél évig nem is hallottam felőle. Nemrég az egyik közös ismerősünk - akivel többé-kevésbé tartják a kapcsolatot - említette, hogy a lány üdvözöl engem, és kérdezte, hogy mi van velem. De ha érdekli őt a sorsom, miért nem nekem írt pár sort? Nem bántottam őt, és még azt sem mondhatom, hogy ha írna, akkor félreérteném, mert még én mondtam neki annak idején, hogy tudom, hogy amúgy is esélytelen lennék nála, és kezdettől fogva nem ámítottam magam azzal, hogy "úgy" érdekelhetném őt. Csak arra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetben az illető miért mástól érdeklődhet felőlem. Aki esetleg tett már ilyet, azt mi motiválta?

2020. ápr. 16. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy territoriális hapija.
2020. ápr. 16. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet, de 1. attól még írhatna pár sort, ha érdekli a sorsom, nem hinném, hogy bárki is nyomozna utána; 2. nem sokkal az előtt házasodtak össze, mielőtt az ismerősömmel beszélt, és nem hinném, hogy az a srác korábban ne lett volna meg neki, nem hiszem, hogy 1-1,5 év alatt jutottak volna el az esküvőig, azt azért jó pár év együttélés szokta megelőzni. Szóval ha akarta volna, a faszija jóval hamarabb letilthatta volna rólam. Másrészt ha én kíváncsi vagyok valakire, akkor nem mástól kérdezem meg a dolgokat. Ha megbántottam volna őt, akkor még megérteném, hogy nem tőlem érdeklődik, bár akkor valószínűleg másnál sem kérdezősködne.
2020. ápr. 16. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ezen gondolkoznod kellene. Nem akarja tartani a kapcsolatot veled, ez csak egy formális kérdés a közös ismerőstől. Mindenkinek vannak régi ismerősei, akiről szívesen hall, de nem részei az életének.
2020. ápr. 16. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
#2: Lehet, hogy csak én vagyok rosszul összerakva, de ha valaki nem része az életemnek, az még olyan szinten sem érdekel, hogy másokat faggassak róla. Pl. a volt kollégák közül párral tartjuk a kapcsolatot, és ha kíváncsi vagyok rájuk, akkor keresem őket. Néha van, hogy önmaguktól is elmondják, hogy kivel mi van, ha nagyobb esemény történt, de én nem szoktam rákérdezni senkinél, hogy X-szel vagy Y-nal mi van, mert ha érdekel az illető sorsa, akkor úgyis megvan valamilyen elérhetősége, és tudom őt keresni, ha meg nem érdekel, akkor mástól sem fogok kérdezősködni.
2020. ápr. 16. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, akkor te vagy rosszul bekötve. Az emberek, én is, gyakran kérdeznek régi ismerősökről másokat. Én épp a minap tettem mert osszefutottam egy olyas valakivel aki tudja egy régi ismerősöm sorsát és rakerdeztem. Az a régi ismerős sosem volt a legjobb barátom de tudtunk egymásról, néha találkoztunk inkább spontán mint megbeszélve és évek óta nem láttam. És nem fogom őt felhivni mert nem volt annyira közeli de szívesen megtudom mi van vele ha van aki közölje.

És pont ezt tette a csaj. Ráadásul ha férjhez ment lehet tudatosan nem akar felhivni, írni épp azért, hogy ne kezdődjön újra egy kommunikáció köztetek. Szívesen megtudta mi van veled de ennyi. Nem akar veled már írogatni sem azt, hogy te írjál. De mivel ismer szívesen veszi az infót rólad.

2020. ápr. 16. 19:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Már a férjhez menetele előtt sem írt régen, telefonon pedig még régebben beszéltünk. És ahogy írtam is, normálisan reagáltam az elutasításra is. Ha én nem akarok valakivel beszélni, és nem érdekel a sorsa, akkor egyszerűen semmilyen formában sem foglalkozom vele. De lehet, hogy csak számomra furcsa az, hogy mástól hallom, hogy X. Y. érdeklődött felőlem. Én vagy kitörlök valakit az életemből, és akkor semmit sem akarok tudni róla, vagy ha érdekel a sorsa, akkor keresem őt. Minek akarjak bármit is tudni olyan valakiről, akit egyébként kerülök? Ennek a jópofizásnak semmi értelme, legalábbis az én szememben.
2020. ápr. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!