Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben vajon miért nem tőlem kérdezte meg, hogy mi van velem?
Igen, akkor te vagy rosszul bekötve. Az emberek, én is, gyakran kérdeznek régi ismerősökről másokat. Én épp a minap tettem mert osszefutottam egy olyas valakivel aki tudja egy régi ismerősöm sorsát és rakerdeztem. Az a régi ismerős sosem volt a legjobb barátom de tudtunk egymásról, néha találkoztunk inkább spontán mint megbeszélve és évek óta nem láttam. És nem fogom őt felhivni mert nem volt annyira közeli de szívesen megtudom mi van vele ha van aki közölje.
És pont ezt tette a csaj. Ráadásul ha férjhez ment lehet tudatosan nem akar felhivni, írni épp azért, hogy ne kezdődjön újra egy kommunikáció köztetek. Szívesen megtudta mi van veled de ennyi. Nem akar veled már írogatni sem azt, hogy te írjál. De mivel ismer szívesen veszi az infót rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!