Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél olyan személlyel szexkapcsolatban, akivel amúgy járnál is?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 23:33
2/13 anonim válasza:
A szexkapcsolatnak pont az a baja legtöbbször,hogy az egyik fèl többet kezd èrezni... Na már most ha te már az elejèn így mész bele akkor abbòl semmi jò nem sül ki. Szerintem inkább rendes kapcsolatra törekedjetek, ha az nem megy akkor 1 szex és viszlát, különben nagy fájdalmak lesznek belőle
3/13 anonim válasza:
Én lennék,de ő nem akar velem járni. Meg már szexelni se nagyon.
4/13 anonim válasza:
Csak olyannal szexelek akit szeretek.
5/13 anonim válasza:
Nem. Nem mennék senkivel bele szex kapcsolatba, teljesen mindegy hogy pl mennyire kívánatos a lány/nő vagy mit érzek iránta.
Ha járni akar és oda kerül a sor akkor oké, amúgy meg engem hagyjon az ilyenekkel.
6/13 anonim válasza:
Lennék, a szexkapcsolat is kapcsolat. Nekem fontos, hogy legyenek közös pontok a szexen kívül is.
7/13 anonim válasza:
Igen. Nekem eddig a legtöbb hosszú kapcsolatom szexkapcsolatnak indult.
Én inkább fordítva vagyok ezzel, nem szexelnék olyannal, akivel nem járnék. Ha mégsem lesz belőle több, tudni kell elengedni a másikat szépen, intelligensen. Hogy fájdalmas? Hát igen. Ez van. Majd elmúlik, ha nem dédelgeted.
8/13 anonim válasza:
olyanban vagyok.
de inkább barátság extrákkal, nem sima szexkapcsolat
9/13 anonim válasza:
Nem. Biztos megégetném magam a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!