Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozáskor egymásnál alvás?
Legutóbbi hosszú kapcsolatom így kezdődött.
Itt a fele úgyis leqrváz, a másik fele lenne a férfi helyében....szóval anynit mondok, hogy csináljátok, ahogy tetszik. Koton legyen nálad is.
Miért nyilvánvaló, hogy akkor lefekszel vele? Én pl. ezt visszautasítanám és nagyot csalódnék benned.
F
#5: Én már annyiszor leraktam, hogy nincs is.
Együtt alvás nem feltétlen jelent szexet. Persze előfordul, de azért ne csináljunk már úgy, mintha alakulóban levő párok ne aludtak volna soha együtt szex nélkül.
Lesz ami lesz. Vigyél gumit azért, ennyi.
Lehet én vagyok nagyon értetlen, de első szex előtt honnan tudja, milyen óvszert preferál a férfi, és milyen a mérete? Vagy vigyen egy egész gyógyszertárat?
Kérdező, az a lényeg, hogy TE elítéled-e ezt. Én azt ítélem el, aki aszerint él, hogy MÁSOK szerint ez elítélendő-e. Amit teszel, azt mindig vállald fel. Amit pedig nem vállalnál fel, azt ne tedd meg.
Mindent a külvilág véleménye szerint teszel?
Mi ez, hogy mennyire elítélendő? Ki fog róla tudni még rajtatok kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!