Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Afrikában fehérként csajozni?
" Pl. akiket én szoktam látni, azok az évi 3 misi tandíjat lazán kiköhögik és még lakni és szórakozni is kell valamiből."
Őket általában a taníttatja a család afrikából.
Az egy bullshit, hogy Afrika szegény. Piszkosul gazdag kontinens (iszonyatos természeti erőforrások még mindig), a legtöbb országban azonban a vagyoni különbségek hatalmasak. Ott tényleg felő tízezer van, nagyon szűk, de borzasztó modern, jómódú polgársággal, és nincstelen, tanulatlan 100 milliókkal.
Akiket te látsz itt, azok egy része pont abból a szűk polgári rétegből tevődik ki, akinek a szülei lazán kiköhögnek a gyerek taníttatására 3 millát.
Na igen... gondolom azert is Afrikára szavazol mert amugy lúzer vagy...
Afrikában nagyon sok a nincstelen szegény stb ezért neked könnyű préda lenne csak az nem teged fog szeretni hanem a pénzed valamint ha jobb lesz a helyzete akkor magy eséllyel elhagy mert ha olyan jo hapsi lennél akkor az itteni afro csajokat is fel tudnád szedni vagy a francia-amerikai-kanadai-brit fekete lányokat esetleg a spanyol feketéket mert ott is vannak szép számmal!
Volt egy német, kopasz, alacsony munkatársam. Olyan 45-50 körüli.
Konkrétan vett magának egy bomba huszonéves fekete csajt. Úgy hallottam a családjukat kell támogatni anyagilag, és tied a csaj. Meg persze a csajt is pénzelni, nyilván nem fog tudni az adktt ország nyelvén beszélni, így dolgozni sem fog tudni elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!