Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti találkoztok a párotokkal a mostani helyzetben?
23-30 évesek vagyunk, nem élünk még együtt. Mindketten falun lakunk anyáinkkal. Neki 60 éves az anyja, nekem 55.
A párom most nem jár dolgozni, szerencsére az anyáink is itthon vannak, nekem járnom kell, kis raktárirodában vagyok.
Már 3 hete nem találkoztunk a vírus miatt. Egyik percben túlzásnak tartom, másik percben ésszerű döntésnek. A "baj" az, hogy erre a húsvéti hétvégére meg volt beszélve, hogy jó, végül találkozzunk náluk, de azt nem közölte, hogy 1 napra. És amikor hazajöttem, mert dolgom volt, és másnap felhoztam a témát, hogy megint együtt alszunk-e, akkor csak hebegett-habogott, hogy nem tudja, mi legyen, mert hiányzunk egymásnak, és én jöttem ki hülyén a sztoriból, hogy miért, változott valami a vírushelyzetben, hogy most akkor ezentúl rendszeresen találkozni akarok ?!?!?! Ja, pfff... És akkor ezért kellett megbonyolítanom a családi helyzetet is 1 napra, hogy akkor anyámhoz is jöjjön át az élettársa, mert nem szeret egyedül lenni a házban éjszaka.
Most a mindenféle sallangomtól mentesen válaszoljatok már légyszi, hogy nálatok ez hogy vagy, vagy nálunk hogy kéne lennie??
Köszi...
23/L
10 km??? Lebiciklizhető egy óra alatt, ne vicceljetek már. Igazán áttolhatná a fenekét őfensége hozzád, ha má nem dolgozik semmit. Most vagy lusta, mint a bűn, vagy nem érdekled, csak hantázik.
Rohadtul elkommunikáltok egymás mellett. Mondd meg neki világosan, hogy heti 1x igazán együtt lehetnétek és ha neki 10 km sok, akkor jobb, ha elköszöntök. Mások 100x ennyit megtesznek zokszó nélkül.
Nem a távolság a baj, hanem a vírus. Nem is értem, mit írkálsz, utolsó.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt 😊
Nekem nem világos valami, a találkozás vagy együttalvás burkoltan a szex? Mert ha nem érintitek meg egymást, maszkban és kesztyűben nyugodtan találkozhattok.
Pl egy piknik a falu szélén ahol nincsenek mesterséges tárgyak, de szigorúan 2 méterre egymástól, egymás kajáját nem fogdosva stb. Dumálni lehet azért és látjátok egymást, nem csak kamerában.
Szerintem. Egymáshoz nem mennék át, túl sok a felület.
Azt kell kibírni, hogy nem értek egymáshoz, nem nem szabad találkozni. Vagy nem 2 hanem 10 méterre vagytok egymástól, viccesen hangzik de így lehet élőben találkozni. Ez vagy semmi. El van túlozva az egész. Ne köpj rá a barátodra, és amíg találkoztok, másra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!