Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtatnál magadon, hogy sikeresebben tudj
ismerkedni?
Nos én tornázok hogy feszesebb legyek és folyamatosan erőltetem bele magam más emberekkel történő interakciókba. Bár nem kifejezetten azért hogy párt találjak ahhoz most is jó lennék. Azért mert így elégedettebb leszek önmagammal.
2020. ápr. 11. 18:55
Nekem viszonylag könnyen megy át ismerkedés. Egészen addig a pontig, amikor elkezdek többet érezni az illető iránt :(
Amíg nincs "tétje", addig nincs gond
2020. ápr. 11. 18:57
De a megjelenésen is változtatnék
#12 voltam
2020. ápr. 11. 18:57
Gyávaságom megszüntetném
Anyagi helyzetem javítanám.
-40 kilogramm
2020. ápr. 11. 19:04
Pozitivabb felfogasu, nem mindent tul gondolo szemelyiseg, plusz 5-15cm magassag biztos nagyot emelne az eselyeimen, de ugye akkor mar nem is en lennek szoval max kulsomon valtoztatanek ha lenne ra valodi lehetoseg, lehet azon se, nem olyan vesz szinglinek lenni...
2020. ápr. 11. 19:10
Az alakomon mindig dolgozom, mert nem vagyok szerencsés alkatú és a magány el szokott nehezíteni. Ha mégis amellett döntök, hogy ismerkedni fogok, azt megelőzi egy pár hónap diéta. És a szokásos dolgok: fodrász, kozmetika de ez alap. Ilyenkor esetleg beruházok egy két új ruhadarabra is, vagy sminkre.
De ezeket hétköznap is használom, csak amikor nincs senkim, sokszor minimalista leszek.
Amúgy ha bármit változtathatnék: életkor, testalkat. (szeretnék magasabb lenni vékonyabb derékkal, kisebb mellekkel)
2020. ápr. 11. 19:14
Anyagi helyzet, mindenképpen, mert most iszonyatosan padlón vagyok. Aztán lefaragnám ezt a kis zsírréteget a hasamról, majd 10 kiló színtiszta izmot kéne magamra felrántanom. Az, hogy belső tulajdonságaimra egy hulladék vagyok, le se szarom, tekintettel arra, hogy miféle moslék alakok képesek egymással összejönni, így nincs rá szükségem, hogy belsőleg különösebben fejlesszem magam, ha egyszer nálam hatványozottan trágyább formák képesek nőket röhögve felszedni.
2020. ápr. 11. 19:29
2020. ápr. 11. 19:51
Elkezdtem rendszeresen edzeni, hogy csinosodjak, emellett odafigyelek az étkezésre. A kommunikációmat most nem tudom fejleszteni, csak a járvány után. Ha csinosabb leszek remélhetőleg több lesz az önbizalmam és az is jobban fog menni.
2020. ápr. 11. 20:18
Új életet kérnék, vagy új agyat cserélnék.
2020. ápr. 11. 20:29
Kapcsolódó kérdések: