Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan sráccal aki ölt már embert közúti balesetben, vagy ez kizáró ok?
Nem ő volt a hibás, de neki különösebben nem lett baja, de aki kivágott elé, az meghalt.
Egyáltalán mikor illendő az ilyet elmondani a másiknak, ha ismerkedtek? El kell egyáltalán?
Ha szándékosan ölt volna, jó messzire elkerültem volna. De mivel nem az ő hibája volt, így másabb.
Ha valaki szándékosan öl embert, annak baj van a fejében. De lehet tök normális jó-arc srác, csak éppen valaki aznap idióta volt, és kilépett elé...
Természetesen összejönnék, ha nem ő volt a hibás.
Szerintem ezt a témát elég később felhozni, amikor már teljesen megbíztok egymásban.
Az elején semmiképp sem érdemes, mert egyrészt ez szerintem senkinek sem kizáró ok (tehát nem kell attól félned, hogy későn mondod el, a lány kiábrándul és megharagszik, hogy eltitkoltad), másrészt neked is kellemetlen lehet róla beszélni + a lány sem biztos, hogy tudja hirtelen, hogy hogyan reagáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!