Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyan sráccal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan sráccal aki ölt már embert közúti balesetben, vagy ez kizáró ok?

Figyelt kérdés

Nem ő volt a hibás, de neki különösebben nem lett baja, de aki kivágott elé, az meghalt.

Egyáltalán mikor illendő az ilyet elmondani a másiknak, ha ismerkedtek? El kell egyáltalán?

2020. ápr. 10. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ő tehet róla és már lelkileg is túl van rajta akkor semmi akadálya.
2020. ápr. 10. 22:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szándékosan ölt volna, jó messzire elkerültem volna. De mivel nem az ő hibája volt, így másabb.

Ha valaki szándékosan öl embert, annak baj van a fejében. De lehet tök normális jó-arc srác, csak éppen valaki aznap idióta volt, és kilépett elé...

2020. ápr. 10. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is így járt. Nehezen tette túl magát rajta, és csak sok év után mondta el. Engem nem zavar. Aki vezet, azzal bármikor történhet hasonló.
2020. ápr. 10. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
M. Richard is azt állította hogy nem ő volt a hibás, szóval azért fentartásokkal kezelném.
2020. ápr. 10. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindenesetre ne úgy kezdd az ismerkedést, hogy "szia, Jani vagyok, már öltem embert közúti balesetben".
2020. ápr. 11. 06:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben nem probléma. Nem tehetett róla.
2020. ápr. 11. 06:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azért ez így erős csúsztatás. A leírás alapján ő részese volt egy halálos kimenetelű közúti balesetnek. Nem kizáró ok így részemről.
2020. ápr. 11. 08:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez bárkivel előfordulhat, aki vezet. Mivel tudom mennyi idióta van az utakon, aki ki se néz, nem tudja a szabályokat, és azt hiszi hogy ezerszer okosabb azoknál a tanult szakembereknél, akik a kreszt összerakják, ezért tökéletesen megérteném és elfogadnám a pasi helyzetét.
2020. ápr. 11. 08:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen összejönnék, ha nem ő volt a hibás.

Szerintem ezt a témát elég később felhozni, amikor már teljesen megbíztok egymásban.

Az elején semmiképp sem érdemes, mert egyrészt ez szerintem senkinek sem kizáró ok (tehát nem kell attól félned, hogy későn mondod el, a lány kiábrándul és megharagszik, hogy eltitkoltad), másrészt neked is kellemetlen lehet róla beszélni + a lány sem biztos, hogy tudja hirtelen, hogy hogyan reagáljon.

2020. ápr. 11. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem.
2020. ápr. 11. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!