Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi miért kezd arcoskodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi miért kezd arcoskodni a fizetésével, amikor nem is kérdeztem?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
#19 Majd Edricust küldöm érte! :"D
2020. ápr. 9. 23:44
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Engem folyamatosan ilyen idióták találnak meg, "X kocsim van, y millió volt, Z ezreket keresek". Köszönöm, kihagyom az ilyen nyomorékokat, mert engem kur vàra nem érdekel, hogy kinek milyen autója van, mennyi, mennyit keres, meg hasonlók. Az ilyen utána egész kapcsolatban csak a pénzével meg az autóival van elfoglalva, és általában az ilyen sóher is, vagy épp ennek az ellentéte: Pénzzel/kocsival akar magának nőt "venni".

Egyik exemmel amikor összejöttem nem volt ilyen, aztán apuci pici fiacskàja lett, apuci nyomott neki félévente 2-3 millió forintot, és állandóan azt hallgattam tőle, hogy nézzem meg, hogy ő mennyi mindent elért, hány autója van, mennyi pénze van, én hozzá képest senki vagyok, stb. Hát húzzon a pi-be az ilyen. El is hajtottam a francba.

2020. ápr. 9. 23:59
 13/16 anonim ***** válasza:
5%

Mi volt elobb, a tyuk vagy a tojas? Kiabrandito, tenyleg, de lehetnek szinten kiabrandito tapasztalatai.

En olyan idokbol jovok, es ma meg olyan helyen elek, ahol ez nincs rendben.

2020. ápr. 10. 00:38
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Mert tudja, hogy nincs semmi egyéb vonzó tulajdonsága.
2020. ápr. 10. 00:42
 15/16 anonim ***** válasza:
20%

Ez így önmagában még nem is annyira durva, nyilván felvillantja ezt is, mint vonzó tulajdonságot. Valamennyire minden nő szeret képben lenni a leendő párja fészekrakó képességeit illetően.

De volt olyan férfi, akinél én is besokalltam. Állandóan arról beszélt, hogy ő mennyire nem gazdag, de közben gondoskodott róla, hogy belelássak az anyagi helyzetébe. Az autója pl. egy kisebb ház ára lehetett. Nem sorolom fel, mi mindennel akart elkápráztatni. Egy kicsit valóban megszédültem, mert nagyon sokat küzdöttem az anyagiak miatt, korán magamra maradtam, amikor a családom kihalt 26 éves koromban, sokat rettegtem és jó lett volna anyagilag kicsit fellélegezni. Ráadásul kedveltem is.

De amikor szakítottunk, mégis azzal szembesültem, mintha mázsás kövektől szabadultam volna meg. Azt éreztem, hogy ezer módon próbált magának lekötelezni és de jó, hogy nem adtam el a szívemet. Mondjuk ezek után nem tudom ki fog nekem megfelelni. Mert ilyen gáláns lovagom nem lesz soha többé.

2020. ápr. 10. 02:05
 16/16 anonim ***** válasza:
72%
Azoknak írom, akiknek már csorog a nyáluk a alfahímtől: azt hol írta a kérdező, hogy milliókat keres a pasi? Lehet, hogy azzal dicsekedett, hogy műszakpótlékkal megvolt neki a 200... :D
2020. ápr. 10. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!