Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézd: belinkeltél egy fotót, hogy véleményezzük a lány külsejét. Megnyitottam, és olyannak éreztem az összhatást, mintha egy afrikai atlétáról látnék képet. Ezen az érzésen nem változtat, hogy hány hasonló alkatú lány van a környezetemben. Az se változtat rajta, ha egy puhára finomított "jajj, hát nem annyira az esetem, de másnak biztos bejön"-típusú választ írok. (ez esetben viszont előtted, mint kérdező előtt rejtve marad, hogy ténylegesen milyennek látom)
Legközelebb szólj, hogy csak bizonyos feltételekkel vagy vevő az őszinte válaszokra, a többiek húzzanak gondolatmaszkot.
"Gondolkodjatok mar kicsit konyorgom...emberek vagytok, nem targyak... nektek jol esne ha ilyen hozzaszolasokat olvasnatok magatokrol?"
Pontosan így voltam, de még csak nem is online, hanem valóságban. Nekiszegeztem haveromnak, hogy őszintén, hogy néz ki a fejem? És megkaptam. Igen, az adottságaimra. És nagyon díjazom, hogy nem kertelt. Nem volt a világ legkellemesebb dolga, de a valóság nem mindig kellemes. Inkább ez, mint hogy hazugságokba ringassam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!