Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben és Instagramon is miért sokkal nyitottabbak a külföldi nők?
Egy ideje követek nőket instán, akik lábfétises férfiaknak kedveznek kreatív képekkel a csodálatos lábfejeikről. Miért van az, hogy bármit kérünk tőlük képek, videók terén, zokszó nélkül teljesítik? A magyar nők meg semmit.
Élőben is ismerkedtem anno külföldi nőkkel egy projekt során. Százszor barátságosabbak, nyitottabbak, elfogadóbbak, mint hazánk lányai.
Mi ennek az oka itthon?
Már elnézést, de nagyon buta vagy, kérdező. Tehát követsz nőket, akikről tudod, hogy ilyen képeket készítenek a lábaikról a hozzád hasonló nyomorékoknak. Nem élvezik, ez csak a lájkgyűjtés egyik formája, kiaknáznak egy piacot. Belőletek "élnek" ha nem is anyagilag, de minden szempontból a ti csodálatotok, hódolatotok tartja őket mozgásban, tehát ilyen virtuális-vizuális prostik. És akkor te ehhez hasonlítod az átlag nőket? Elárulom, hogy a külföldi átlag nő is okádna a lábfétisedtől, ha kiderülne :-)
Nem elég kedvesek a magyar nők? Érdekes, én ennek az ellenkezőjét hallgattam évekig a volt férjemtől és az ő összes ismerősétől, akik oda voltak értem és az országért is amikor jöttek. (Ír)
Ez ugyanolyan kérdés, hogy miért normálisabbak a külföldi férfiak?
Utolsó, nem az én hibám, ha nem tudsz szöveget értelmezni. Én pont, hogy az ilyen kérdésekkel hasonlítottam össze ezt is, tehát egy szintre hoztam őket.
Az pedig, hogy a fétiseket undorítónak tartják, nem csak a magyar nők szokása. A kérdező egy értelmes, korrekt összehasonlítást sem tud megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!