Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már buta randipartnered?
Hajaj...
Egyszer randizgattam egy gyönyörű lánnyal, aki történetesen bolti eladó volt (nyilván nem minden eladó ilyen, ez róla szól).
Alapban sem volt egy fénylő szellemi világítótorony, de egész nap olyan zseniális társaságban mozgott, mint a bolti biztőrök, áruszállítók, akik folyton magyarázták a világot (minek mi az oka, mi mozgatja a deviza árfolyamot, mi az az EU).
1 hónapig bírtam a rengeteg hülyeséget, az elején még türelmesen elmagyaráztam neki, hogy miért butaság, amit valaki állít, ő is rájött, hogy "jéé tényleg, hát ez marhaság", de nyilván napi 8-9 órában volt ilyen közegben, és kevesebbet velem.
A végén szakítottam vele, és összejöttem egy kis tanárnéni típusú csajjal, akivel éveket voltunk együtt. Kinézetre a nyomába nem ért, de minden vele töltött percet élveztem, a rengeteg beszélgetést, a világmegváltó vitákat.
11# "elmagyaráztam neki, hogy miért butaság, amit valaki állít, ő is rájött, hogy "jéé tényleg, hát ez marhaság",
Nem volt annyira buta az a lány, csak "rossz közegben" mozgott. Szerintem egyszerűen csak műveletlen volt.
Az igazán buta ember soha nem vallja be, ha téved, nem fogad el tanácsot, észérvet. Sok ilyen embert ismerek, alapvetően nem buták, csak tájékozatlanok.
Volt egy ilyen barátnő jelöltem, de ott is pont ez volt a baj, hogy nem egy szinten mozogtunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!