Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnetek kepeket hogy szamotokra. (Kep)?
Figyelt kérdés
... hogy szamotokra ki atlagos, ki csunya, es ki jokepu, vagy nagyon szep.
Ferfiakat es noket is, ergo hat kepet szeretnek latni illetve az elet korotokat es a nemeteket is irjatok oda.
Az en kepeim:
csunya ferfi:
atlagos ferfi:
joképű férfi:
csunya nő:
átlagos nő:
nagyon szép nő:
Probaljatok ti is ugy valasztani kepet, h ami elsore eszedbe jut ezekrol a kifejezesekrol (szep atlagos csunya) azt valaszatok.
Koszi ha idot szakitasz a kerdesre.
22f
2020. ápr. 7. 11:22
11/35 anonim válasza:
12/35 anonim válasza:
13/35 anonim válasza:
Nem tudom, ki ez a pasi, akit többen is linkeltek csúnyának, de nekem tökre tetszik :D
14/35 anonim válasza:
Nem tudom, egyesek hol élnek, mikor csúnya és átlagos nőket linkelnek. A többségük szép a szememben. Kezdem érteni, miért hiszik egyesek azt, hogy még a csúnya nőknek sem kellenek, mikor tök átlagos nőket mutogatnak csúnyának. És tök szép nőket átlagosnak.
15/35 anonim válasza:
#12: ez a nagyon szép nő úgy néz ki, mint egy Kádár-korszakbeli magyar topmodell, a beállítást, a sminket, a frizurát és a tekintetet is belevéve, he-he-he.
16/35 anonim válasza:
Valaki itt belinkelt egy komolyan elhízott lányt. Igazából szép arca lenne, ha nem lenne ennyire kövér. Ha szegenykém le tudna fogyni, mondjuk 60 kilósra, lehet hogy a nyálunkat csorgatnánk utána. Molnár Krisztiánnak ugyanaz a problémája( persze az mellett, hogy egy idióta) hogy brutál kövér, lehet hogy 80 kilósan, izmosan, a csajok bomlanának érte:)
17/35 A kérdező kommentje:
Erdekes valasztaksok, kerem h kort es nemet is irjatok.
2020. ápr. 7. 15:55
18/35 anonim válasza:
Kérdező, amit linkeltél:
Nekem az átlagos pasi a jóképű.
A szerinted jóképű pedig hányás.
19/35 anonim válasza:
Molnár Krisztiánra gondolsz?
20/35 anonim válasza:
" Igazából szép arca lenne, ha nem lenne ennyire kövér"
HA nem lenne kövér. De mivel kövér, így csúnya. Nekem is szőke hajam lenne, ha nem barna hajam lenne. Értelmetlen, amit írsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!