Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogják fel sokan, hogy vannak szexuálisan vonzó, de ugyanakkor rendes férfiak, akik alkalmasak komoly kapcsolatra?
# 8
Tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek más a vonzó (van egy rakás férfi, aki nekem nem tetszik, de a barátnőimnek pl. igen, vagy fordítva), és más személyiségeket kedvelünk, de azért bizonyos keretek között. Van olyan, akit szerintem senki nem gondolna rendesnek.
Nem hinném, hogy én lennék a szánalmas, és eredetileg nem egyszerűsítettem le külsőre/belsőre, direkt úgy fogalmaztam, hogy "vonzó". De némelyek itt csak az ilyen 2 bites fogalmazásból értenek.
Kizárólag sikeres alfahímekkel vagyok hajlandó foglalkozni 😘
24 N
Kérdező, te éppen kifogtál egy ilyen férfit. De miért gondolod hogy jut ilyen minden nőnek, vagy akár csak minden szintén rendben levő, vagy vonzó nőnek?
Ja és amikor arról beszél a többség, hogy "nincs ilyen...", akkor nem úgy érti senki, hogy a világon egyáltalán nincs. Csak hogy statisztikailag olyan kicsi az esélye a dolognak, vagy olyan kevesen vannak, hogy ugyanúgy a lehetetlen kategória a dolog, mintha szó szerint nem lenne.
Igen, vannak ilyen férfiak. Ők azok, akiket kb az összes csaj meg akar kapni. És mivel ez a típus a legkendőbb, ezért az szól a kevésbé vonzó férfiak mellett, hogy az előbbiből nem jut mindenkinek.
Ha nem így lenne, nem azt hallgatnám folyton a csajoktól, hogy sehol egy épkézlába pasas.
Férfi vagyok, mindig volt csinos (nem csak szerintem az) barátnőm sok éves kapcsolatokban.
Nem akarom szépíteni, de nem én vagyok a világ legvonzóbb férfije, alkatilag még rendben vagyok, de egy betegség miatt a fejemre kevés nő mondaná, hogy vonzó bármilyen téren.
Generálisan mégis 2 érv szólt mellettem. Egyrészt, hogy rendes, intelligens humoros vagyok, másrészt, hogy az általlad megénekelt tökéletes -értsd egyszerre jóképű, és rendes, hűséges- férfi nem terem minden bokorban.
Nyilván ha tehetnék az emberek, akkor mind egy Brad Pitt testű, Stephen Hawking intelligenciájú, Stephen Colbert humorú, és még lehetne sorolni a végtelenségig típusú férfivel járnának (a férfiak meg hasonló nőkkel).
Szerencsére az emberek egy idő után felfogják, hogy egy kedves, intelligens, szellemes férfi (vagy nő) többet ér annál, hogy évtizedekig, vagy akár egy örökkévalóságig keressenek valakit, aki még kinézetre is tökéletes.
Kívánom neked kérdező, hogy sose kelljen kompromisszumokat kötnöd, de tippre bőven 30 alatt vagy még, és a saját környezetemben körülnézve húszonévesen, mikor éppen szaladt a szekér, sokan gondolták, hogy majd minden párjuk ilyen lesz, vagy már meg is találták azt, akivel egy tündérmesébe illik az életük.
Hidd el, a többség az évek alatt erősen megváltoztatta a személetét, még olyan nők is, akikre mindenki azt gondolná, hogy a legjobb férfiak közül válogathantak mentek végül hozzá egy átlagos (értsd szexuálisan nem különösebben vonzó) férfihez, mert rendben voltak a belső tulajdonságaik, és megunták, hogy várjanak a hercegre fehér lovon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!