Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szex kamionban olaszban milyen lehet? 30éves sráccal?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 18:29
1/7 anonim válasza:
nem mind1 h kamionban meg h olaszban? 30évessel meg nem szexelnék:D
2/7 anonim válasza:
Az ideálom egy 30 éves srác... már kisgyerek korom óta imádom.:) (nyilván akk nem vt még 30=))
Vele szívesen csak nem szabad...=(
3/7 anonim válasza:
szerintem pont olyan, mint egy IFA (ideiglene forgalmi akadaly) platojan, Magyarorszagon, egy 22 eves sraccal, azaz velem XD
4/7 anonim válasza:
hát figyelj bocs hogy ide pofátlankodok de ha aludtál már kamionban akkor tudod hát a szex nem tudom milyen de aludni se kényelmes benne:D de próbáld ki és megtudod de persze mindent meglehet oldani
5/7 anonim válasza:
Kb. olyan, mint egy kocsiban gondolom.
6/7 anonim válasza:
ez hülye kérdés.. biztos mindennapos esett egy 30éves sráccal szexelni egy kamionban, OLASZBAN :D de sztem olyan lehet mint aki szexel egy kamionba egy 30 éves pasival olaszban :D
7/7 anonim válasza:
Itt most nem az a lényeg,hogy Olaszban vagy Spanyolban vagy bárhol.Kamionban aludni igenis lehet és kényelmes.Egy lányt magamévá tenni,lehet jó is rossz is.A csajtól is függ.Egy 52 éves kamionsofőr vagyok,nekem vannak jó tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!