Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olvastak most valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastak most valamilyen könyvet ami tanító jellegű? Amit online is lehet olvasni esetleg?!

Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Aha. Tehát elolvastad az oldal bemutatkozó szlogenjét, és az abból levont teljesen téves következtetésedet rögtön univerzális és megkérdőjelezhetetlen igazságnak tekinted. Gratulálok. Egyébként mostanában már kezdem azt gondolni, hogy az ország lakosságának nem az 1/4-e, hanem inkább 1/3-a funkcionális analfabéta. És a számuk (lásd a PISA-vizsgálatok utóbbi évekbeni "csodás" eredményeit) csak hatványozódik.
2020. ápr. 2. 22:37
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem nincs azzal semmi baj, ha valaki akkor vagy azért olvas el valamit, amikor szakítottak vele. Egy szakítást sok esetben nem egyszerű feldolgozni, hosszú kapcsolat után az ember lehet azt se tudja, mihez kezdjen és sok olyan könyv van, ami segíthet neki az önismeretben.

Ugyanilyen élethelyzet felléphet komoly költözéskor, munkanélkülivé váláskor, egy családtag, barát halálakor stb. Bármikor kerülhet az ember kilátástalannak tűnő helyzetbe, ha az olvasás segít neki, akkor hadd olvasson.

Én is olvastam olyan könyveket a legutóbbi párkapcsolatom után, amiket amúgy nem biztos, hogy elolvastam volna, de akkor arra volt szükségem és segítettek túllépni rajta és megérteni dolgokat.

Az önsajnáltatás nem azt jelenti, hogy "szeretném egészségesen feldolgozni a helyzetet és tanulni belőle, ezért elolvasok egy self help könyvet, amiből remélhetőleg tanulni fogok".

Az önsajnáltatás az, amikor semmit nem vagy hajlandó tenni, vagy csak olyan dolgokat vagy hajlandó megtenni, amik megerősítenek a bánatban és a nyomorban.

2020. ápr. 3. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!