Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 és 40 közötti férfiak mennyire aktívak még szexuálisan?
Kevésbé, mint 20 évesen, de ha van egy kívánatos nő az életemben, akkor hosszú távon is a napi átlag 1 simán megvan. Persze lehet olyan is, hogy egy nap 3-szor, de hosszú távon ez nem tartható.
34/F
Én többet kívánnék mint a párom, nekem heti 3 4, neki heti 1 2. De inkább kevesebbet szexelek, de az legalább minőségi!
N27
Úristen!
Mintha már öregek lennénk...
Ugyanúgy aktív mindenki ha teheti ha van rá lehetősége.
Én ennél a felmérésnél a testalkatot is belevonnám, főleg a nők részéről. Marhára nehezen tudom elképzelni, hogy egy csinos és szép nőt ne dugna a pasija éjjel-nappal. Aki meg arra panaszkodik hogy a pasija nem elég aktív, ott meg már a szexuális vonzalommal van a baj, ami kihat a libidóra.
A 22-es csapdája meg az, hogy a szexuálisan kevésbé vonzó nők szexuálisan százszor aktívabbak mint a karcsú, formás és szép társaik. Sajnos ez a fordított felállás elég szívás a férfiaknak.
Én 40 felett is ugyanott tartok mint 20 évesen. Heti 4-5 jó lenne, de csak havi egy van. Ilyen ez a házas élet...
A szeretőmmel heti 2-3 alkalom, a feleségemmel havi 1-2 :(
42 F
6.
Férfiaknál pedig olyan értelemben számít a testalkat (a férfi testalkata), hogy aki egészségtelenebb életet él, jobban elhagyja magát, az kevesebb menetet is bír, kíván.
30-35 éves korra azért már meglátszik valaki hogy éli az életét.
Most a két végletet mondom, de ha valaki cigizik, rendszeresen (akár csak heti szinten párszor) iszik, nem sportol, edz, mozog (heti többször rendszeresen, vagy akár minden nap), szemetet eszik, elhízott, keveset/rosszul alszik, az sokkal kevesebbet fog bírni még saját magához képest is, mintha normális egészséges életet élne. Hiába van jó nője, akit állandóan dugna, ha nem képes annyit teljesíteni a szar életmódja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!