Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmas vagy égő egy exet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas vagy égő egy exet felköszönteni?

Figyelt kérdés
Két éve lesz, hogy szakitottunk. Az első évben még beszéltünk volt telefonon, rendszeresen, aztán lassan elmaradt az is. Nekem nehezebb volt túltennem magam rajta, de úgy fél éve úgy érzem sikerült átlépnem az egészen. Karácsonykor, nőnapra, névnapra, születésnapra irtam volt neki, röviden felköszöntöttem. Szerintetek ez mennyire szánalmas az ő szemszögéből, vagy égő? Részemről egy kedves gesztus csak.
2020. márc. 30. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Akivel jó viszonyban mentünk szét, azzal fel szoktuk köszönteni egymást, szimpla kedves gesztus semmi több.

Akkor szánalmas viszont, ha van mögötte valami, nem tetted túl magad rajta stb.

2020. márc. 30. 21:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő felköszöntött azóta? Én csak akkor tenném,ha legalább egyszer már O is megtette volna. Nem azért, mert valami női büszkeség vagy egyéb baromság, hanem, mert abból azt gondolnám, hogy ő is csak egy kedves gesztust lát benne, semmi mást. Az úgy rendben van. Nekem is volt olyan exem, akivel írtunk ilyenkor egymásnak,semmi égő nincs benne. Illetve még az is szempont lehet, hogy ő eddig, hogy reagált, mert ha például nem köszönte meg, amikor felköszöntötted, akkor elég egyértelmű, hogy nem kéne erőltetni.
2020. márc. 31. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!