Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell rám írni párszor, ha aztán nem hajlando folytatni a beszelgetest?
Figyelt kérdés
Az,hogy böffent napi három mondatot...nem ertem akkor minek ír rám.2020. márc. 28. 17:19
1/8 anonim válasza:
Ki az illető, milyen kapcsolatban álltok és miért nem kérdezed meg tőle találgatás helyett?
2/8 anonim válasza:
Mert nem kerul semmibe, megis szem elott van. Tiltsd le, ha zavar, mert ettol sok lofaxt nem kell varni.
3/8 A kérdező kommentje:
Volt pasi. Két éve ez megs,hogy mikor neki van kedve beszelgetni akkor ír,aztán le csökkenti három böfögésre,majd felszívódik. Eltelik és hónap és újra kezdi a kört.
2020. márc. 28. 17:25
4/8 A kérdező kommentje:
Eltelik egy hónap, bocsanat félre írtam...
2020. márc. 28. 17:26
5/8 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, miért foglalkozol még mindig vele, ha ő ilyen. Most komolyan, tényleg ennyi mamlasz (hogy ne használjak ennél erősebb kifejezést) nő van a világon, aki élvezi, ha hülyének nézik?
6/8 anonim válasza:
Nálam ez az a kategória, amikor nevetek rajta egyet és vissza se írok.
7/8 anonim válasza:
így írsz róla hogy bofog, de mégis várod... Te is megersz egy konzultációt
8/8 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy te sem lennél final girl egy horrorban. Hogy valakinek annyi esze legyen, hogy hónapokon keresztül megalázza saját magát... Te is csak azok számát gyarapítod, akik még akkor is áhítattal néznének egy idiótára, ha az kutyaként bánna velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!