Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Korai lenne a baba? Esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne a baba? Esetleg nem kellene hallgatni senkire és csináljuk ahogy nekünk jó? Mi lehet a baja barátnőmnek?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, menyasszonyom 25 éves. Mindketten dolgozunk, ő fordító, én pedig számítógépes grafikával foglalkozom. Van saját lakásom, autó stb.

Egy éve vagyunk együtt, előtte 10 évig barátok voltunk mielőtt egy pár lettünk. Együtt élünk kb 8-9 hónapja. Az apukája nem nagyon szeretné ha gyereket vállalnánk mondva hogy majd akkor ha stabilak leszünk anyagilag (azok vagyunk) és nem tartja a lányát késznek egy ilyen lépésre, mondva hogy barátnőm gyerekes, felelőtlen stb. Sajnos apuka egyáltalán nem ismeri a lányát ugyanis csak kevesebb mint egy éve találkoztak újra, de azt hiszi ismeri teljesen a barátnőmet, szerintem egyáltalán nem. Nagyon szeretnék gyereket vállalni. Tudom most sokan azzal jönnek majd hogy ennyi évesen ne, de szerintem komolyabban gondolkodom mint az átlag 23 évesek. Meg tudok adni bármit a gyereknek és a menyasszonyomnak is. Sajnos kb 4-5 hónapja volt egy vetélése. Észre sem vettük hogy terhes volt,annyira korai volt a terhesség. Erről nem is szóltunk senkinek, mert csak piszkálni kezdene mindenki. Barátnőm azt állította hogy mivel nem tudott róla és nem volt ideje kötődni kezdeni hozzá így nem igazán érzett semmit. Azóta nagyon-nagyon szeretnék újra próbálkozni és sokáig szomorú voltam hogy siker de mégsem igazából. Teljesen késznek érzem magam egy babára, mindketten imádjuk a gyerekeket, de barátnőm kicsit fél szerintem.

Az apukájának az élettársa nagyon negatív ember, szerintem ő az aki magyarázott neki, mint ahogy máskor is megesett már sajnos. Mindenki azt mondja hogy várjunk, de mire... Az élet gyorsan pörög, most jó a helyzet is, van lakás, munka, elég pénz stb. Látom a barátnőmön hogy ő is szeretné mert vágyakozva néz a kisgyerekekre, de mégis úgy tűnik fél valamitől.

2020. márc. 28. 09:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

Szülőket kikell zárni, ti életetek.

Anyagi biztonság van, ház és autó is.(persze ha nem hiteles)

Párod még fél a gyerekvállalástól várj vele pár évet, szoktatsd rá a dologra.

1éve vagytok együtt, hiába az a 10 éves barátság, kitudja hogy párkapcsolatban is helytálltok.

1-2 évet még várnék

2020. márc. 29. 04:11
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

#8 De pont hogy van mit várni. Mert annyi idő alatt volt időtök kiismerni egymást. Egy ev az kb semmire nem elég. Kvázi egy idegennel vállalsz gyereket ami viszont egy életre szóló felelősség!!

Arról nem is beszélve hogy fiatalok még nagyon 23 és 25 évesek. Hova ne lenne várni?? Ott az egész élet:D. Nem 40 évesek hogy most azonnal jönnie kell annak a gyereknek vagy különben soha se lesz. 35 éves korig teljesen simán kéne mennie a gyerekvállalásnak a biológiát tekintve és utána se lehetrtlen csak nehezebb.

De ha csak 3 év múlva lesz az első még akkor is fiatalok lesznek, nem maradnak le semmiről.

Ellenben kiismerik egymast, a kapcsolatot hogy tényleg alkalmasak-e, működik, addig lesznek hullámvölgyek amik próbára teszik a kapcsolatot és ha kiállja a próbát akkor érdemes lehet a gyerekvállalásra.

Plusz arról nem beszélve hogy az ember fiatalon változik, valtozhat a vélemenye. Hány olyat olvasni hogy x vagy y meggondolta magát? Mégse kell házasság v gyerek v bármi.

Az emberek felelőtlenül szaporodnak jobbra, balra, pár éves gyerekek már mozaikcsaládokban élnek mert az emberek NEM ismerik önmagukat, a párjukat se, nem tudják igazából sokszor mit akarnak, csak öntik magukból a gyerekeket aztán jönnek a kérdések hogy kisgyerekes anyuka/apuka hogy ismerkedjen, elfogadnátok-e gyerekkel, hogyan szoktassam össze a párom a gyerekemmel, beleszólhatok-e a párom gyerekének a nevelésébe (kisgyerekesek is rengeteg) blablabla. Rengeteg. És lássuk már be hogy nem ez kéne a normális legyen. Minden gyerek megérdmelné hogy teljes, rendes csaladban nőhessen fel. Persze vannak válások 10-15-20-x év után is de ott jobb esetben a felek már nem tettek bele semmit a kapcsolatba, eltávolodtak, megcsalták egymást, stb de legalább az a kapcsolat 10-15-x évig működött tehát alkalmasabb lett volna gyerekvállalásra-lévén sokaig stabil volt-mint egy 1-2 éves valami ahol a szerelem sok mindent elvakít.

Nem csak azt kell nézni hogy mi van most, most mi működik hanem azt is hogy ugyanazokat a dolgokat 10-15 év múlva is fogod-e tolerálni a párodban, el tudod-e viselni hogy esetlegesen egy életen át pakolsz utána, hogy az az egy-két idegesítő szokást amit az első 1-2 évben mosolyogva és szerelmesen tolerálsz 20 év együtt élés múltán is tolerálni fogod-e.

2020. márc. 29. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!