Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a korona vírusról? Más is fél tőle? Mit beszéltetek a párotokkal ezzel kapcsolatban meg, ha netán az egyikőtök belehal?
Nem tudjuk magunkat elszeparálni, olyan a munkánk, és sok emberrel érintkezünk.
A tüneteket ismerve, szerintem mi már elkaptuk, kigyógyultunk, minimális tünetekkel. Meg kiindulva abból, hogy 4-5 nap a lappangási idő, és hányan köhögtek le mostanában, teljesen kizárt, hogy még ne kaptuk volna el.
Szóval belehalni már nem fogunk, köszönjük.
Az a kérdés, hogy ez mennyi védettséget ad, ha mutálódik, és új hullámban tér vissza.
A gazdasági válság több áldozatot fog követelni, minden korosztályból, és azt nem tudjuk le tünetmentesen.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem félek a betegségtől, de a gazdasági hatások jobban idegesítenek, illetve a tény, hogy nem találkozhatok senkivel. Nem vagyok egy féktelen bulizós, de bizonyos emberekkel való találkozások nélkül nem tudom hogy fogom kibírni ép ésszel... Párom jobban be van tojva, és szerintem el is túlozza, mert krónikus betegsége nincs, de hát bevallottan hipochonder mit lehet tenni. Amellett, hogy szenvedek a bezártságtól,őt nyugtatgatom egész nap. Dolgozni szerencsére nem kell bejárnom, home office van. Én azt gondolom, hogy valóban az idősekre és a krónikus betegekre a legveszélyesebb, hisz eddig csak azok haltak bele, és nálunk még mindig alacsonyabb a betegszám mint máshol... de lehetetlen a körülöttünk lévők pánikját nem átvenni.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!