Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a nők azt hogy "minden férfi disznó"?
Figyelt kérdés
2020. márc. 25. 20:17
1/9 anonim válasza:
Néhány rossz tapasztalat után nehéz elhinni, hogy van kivétel. Persze van, csak kevés sajnos. A következőnél reménykedsz, hátha..., bizalmat szavazol, aztán megint rácseszel. Egyre nehezebb hinni, hogy nem mind az... Aztán már nem is hiszed el.
Van, aki szerencsés, vagy okosan választ, vagy jobban kezeli a pasikat, nekik más a tapasztalatuk. Az ilyen nőkről meg a pasik mondják azt, hogy érzéketlen dög, csak a pénzre hajt stb...
Ez egy ilyen játék. Szerintem. Én így látom. Persze biztos le van sarkítva így nagyon.
2/9 anonim válasza:
A férfiak miért gondolják azt, hogy a nők azt gondolják, hogy "minden férfi disznó"?
3/9 anonim válasza:
Én nem gondolom azt. Csak az a disznó aki néz is ki valahogy..
4/9 anonim válasza:
Nem szokásom egy darab tulajdonságukban azonos embertömegeket homogén masszaként kezelni. Ez a ténylegesen gondolkodni nem képes agyhalottakra jellemző.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy azt gondolják-e, de én férfi vagyok és ismerek sok férfit, akiknek túlnyomó többsége egyáltalán nem disznó, sőt inkább már átesnek kb a légynek sem tudnának ártani oldalra.
6/9 anonim válasza:
Mert volt már kb. 4 rossz kapcsijuk, akiket saját maga választott (ezeket a "Menő Tökös Matsó Tsávó vagyok" kaliberűeket), és rájöttek, hogy nem nekik valók, de közben sztereotipizálták, hogy "Hát a hapsik csak ilyenek...". Közben pedig (amíg voltak nekik ezek a hapsik) folyamatosan adagolva lett nekik, hogy a nyüzüge, lúzer hapsik semmit sem érnek, így őket alapból nem választják. Így marad a macska.
7/9 anonim válasza:
Mert aki nem disznó, az az ő szemükben nem férfi.
8/9 anonim válasza:
Én nem a külső alapján válogattam sosem, átlagos nőként mindig is a jócskán átlagos pasik tetszettek. Az exem alacsony, csóró pasi volt aki szerelmes volt belém és úgy tűnt, minden szép és jó lesz. Egy idő után ő is más nők után ácsingózott. A válás után meg vagy nős pasik hajtanak rám, vagy szexéhes fiatal srácok akiknek "milf" kell. Háááát....tudom, hogy nem minden férfi disznó, de na.....jó lenne már találkozni az üdítő kivétellel.
9/9 anonim válasza:
#8 azt már kikutatták, hogy a nők számàra ki jelenti az "átlagost"... hát nem az átlag. A matematikai átlag "lúzer" jelzőt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!