Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualitást betegségnek vagy fogyatékosságnak lehet mondani?
1970 óta tudjuk, hogy a homoszexualitás nem betegség. Egy ikerpár egyik tagja meleg lett, miközben a másik heteroszexuális.
Ebből -és még sok más dologból is- le lehet szűrni, hogy a homoszexualitás nem más, mint divatirányzat. Felvállalható, sőt büszkének is kell lenni rá.
Én személy szerint hányok ettől az egésztől.
Ha betegségnek tekintjük, akkor tartós betegségnek minősülne, tehát állami támogatásra és egyéb kedvezményekre lennének jogosultak a melegek.
Ha fogyatékosságnak tekintjük, akkor a fogyatékosság okán állami támogatásra és egyéb kedvezményekre lennének jogosultak a melegek.
Melyik legyen? Nem lesz balhé, ha a beteg/fogyatékkal élő melegek kedvezményeket kapnak, meg állami támogatásokat és hasonló dolgokat "csak azért mert melegek"? Szerintem akkor meg az lenne a baj...
Amúgy hivatalosan se nem betegség, se nem fogyaték. Az pedig, hogy a melegek "felvonulnak" igencsak nem helytálló kijelentés. Ezer főnyi személy abszolút alkalmatlan arra, hogy a magyar melegeket reprezentatívan képviselje.
Én ismerek igazi meleget. Nem jár felvonulni!
Jaj de jó!!!! Örüljünk! Egy jófej meleg. Egyem meg az aranypucáját neki.
" homoszexuálisok 2/3-a tanulta ezt a viselkedést, 1/3-a pedig a génjei miatt ilyen. A 2/3-ot lehet gyógyítani, mert az mentális betegség, a maradék 1/3-ot nem."
Ostobaság. Honnan van ez az eget verő baromság?
Minden meleg hormonális okok miatt, vagy a génjei miatt meleg. Ez tény, mióta felnőttek azok a generációk az USA-ban, akiket meleg párok neveltek fel, és semmivel sem lett az ő gyermekeik között a melegek száma és aránya nagyobb.
ma 08:59
Igen. A liberalizmus prostituálta a tudományt.
A Föld is lapos, és a Nap kering körülötte. Azért vannak gejzírek, mert a Nap alulról forralja a felszín alatti vizeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!