Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen aranyos becenevet találnátok ki egy férfinak, aki könnyen elalszik egyik pillanatról a másikra? (Sokszor horkol is, ha ezzel kapcsolatban van valami aranyos ötletetek. :D)
Figyelt kérdés
Barátom olyan aranyos beceneveket talál ki nekem mindig. Bennem semmi kreativitás nincs. :(2020. márc. 25. 12:59
11/22 anonim válasza:
2 vagyok, amit a kérdező leírt, az alvási apnoe következménye. Alvási apnoe: horkol, egyre hangosabban, majd egy hosszabb légzés kimaradás, aztán felriadás. Ez percenként ismétlödik. Emiatt nem tud kialakulni a mélyalvás, kialvatlan és napközben, amint vízszintesbe kerül, már alszik is. Férjemnek is ez van, alváscentrumban állapították meg. Hosszú távon egy csomó betegség okozója lehet és az ilyen emberek szokták vezetés közben elaludni.
15/22 anonim válasza:
nagydarab? mer akkor zsírcsöcs
17/22 anonim válasza:
De sok orvos van itt.
#11 A kérdező NEM ezt írta.
Sokszor horkol = nem mindig
Légzés kimaradásról szó NEM volt!
Könnyen elalszik= munka után az én barátom is fáradt és elalszik, ha ledől. Sőt én is. Érdekes.
Horkol: be van dugulva az orra, orrsövény ferdülés...
Akár én is kiírhattam volna a barátomról a kérdést, de tudom, hogy nincs alvási apnoéja.
Felhívhatjátok rá a figyelmet, ha apnoe van, akkor hova kell menni, nem rávágni, hogy ez az.
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A használhatóakat értékeltem. :)
Tudom hogy magától kellene jönnie, de amik maguktól jöttek, azok nem tetszettek neki (mert pl. egy haverját is úgy hívja a csaja stb.).
2020. márc. 26. 12:10
20/22 anonim válasza:
Nálunk az van, hogy ne próbálj hamarabb elaludni mint én mert megöllek bazmeg. Utána a röhögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!