Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van még esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esély arra hogy összejöjjünk? A barátom szakított velem a koronavírus miatt.

Figyelt kérdés
A barátom nemrég szakított velem mivel, távkapcsolatban vagyunk, relatíve friss a dolog, és a koronavírus miatt szakított velem, mert bizalmi problémái vannak amire én nem adtam okot, csak a volt barátnője megcsalta. Így azt mondta, hogy nem bírna hónapokig megbízni valakiben, hogyha nem tudunk találkozni. 1500 km van köztünk. Kérdeztem hogyha, vége vannak egyszer ennek a .ar-nak akkor, folytathatnánk-e és ettől nem zárkozott el, de mivel, a nemzeti hadsereg tagja, így azt mondta előreláthatólag nyárig nem tudnánk találkozni és ez neki túl fájdalmas, meg van kötve a keze,és hogy nem jókedvéből döntött így, és szeret. Naív se akarok lenni, de borzasztóan fáj, hogy a rohadt kínaiak miatt, a normális élet megszűnt.

2020. márc. 24. 17:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menjen pszichológushoz, mielőtt kapcsolatba kezd, baxxus! Mert egyrészt, nem pálya, hogy rajtad veri le, meg azt sem, hogy még élőben nem mondta meg, hogy bocsesz, szakítani akarok. Én mindig élőben szakítottam, ha megtettem, pedig szinte mindig távkapcsolatban voltam.
2020. márc. 24. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Akkor húzz el innen, ha nem tetszik a nemzet...
2020. márc. 24. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már!

Ez csak kifogás!

Nekem csak egy új baráti kapcsolatom van, de már 3 hét alatt kétszer találkoztunk.

1200 km-re vagyunk egymástól!

Erről ennyit...

2020. márc. 24. 19:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz kifogások az tény. Figyelj, január óta nem láttam a páromat, a vírus végéig nem is fogom (teljes karantén van az országában) és valamiért egyikünk se szakít emiatt (pedig egy elég nagy krízisből lábalunk ki). Igen, naiv vagy.
2020. márc. 24. 21:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"jézusom kár volt feltenni ezt a kérdést, emiatt a magyar mentalitás miatt volt külföldi barátom szörnyű nemzet"

Semmi köze ennek ahhoz, hogy a volt faszid külföldi-e. Ha magyar lenne 200 km lenne köztetek és ezzel az indokkal szakít, az is ugyanilyen.

Ha jót akarsz magadnak, akkor nem jönnél vele össze újra. Betegesen féltékeny és ez csak rosszabb lesz idővel.

2020. márc. 25. 08:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Láttad már videochaten?

Csak mert gyakran katonák képét használják a csaló emberek.

Azon is el kéne gondolkodnod, hogy ha valódi az illető, akkor te is ugyanezt számonkérhetnéd rajta, hiszen ők meg utaznak ám a világba, szóval van olyan katona aki párkapcsoalt mellett nem bír a fütykössel és elmegy vendégmunkáshoz.

Ha nem láttad videochaten, akkor lehet, hogy egy nem élő katona képét használta ami súlyos kegyeletsértés és az élő hozzátartozóknak nagyon nagy fájdalmat okoznak ezzel,d e annak is akinek a nevében írnak.

Szóval csak egy kérdésem van beszéltetek videochaten? Láttad és érzékelted is a hangját?

2020. márc. 25. 10:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy egy igazi katona nem ír ilyet, mivel a katonaság bármikor behívhatja, ergo ha most ezt írtja akkor szerintem nem is igazi katona, mert az egész élete és a párjának is az élete ezen dologról szól, hogy gyakran vannak távol egymástól.

Szóval ha te elhiszed ezt akkor tényleg nagyon naív vagy!

2020. márc. 25. 10:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Vágtam már ki pasit emiatt.

Fél után alakult úgy, hogy nem tudott eljönni tesóm szülinapjára.

És hisztizett, hogy én se menjek, és kiszaladt a száján, hogy mi van, ha megcsalom...

Kikértem magamnak a feltételezést, meglep, hogy te nem.

Végül még hisztizett egy sort, kijelentette, hogy ha elmegyek, szakít velem.

2020. márc. 25. 10:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ne szidd a kínaiakat, nem ők tehetnek a járványról.

Amúgy ez a vírus nem is új, már 2002-ben is volt ilyen, és valószínűleg egy laboratóriumból szökött ki egy kisegér, ami be már a mutálódott hüllő vírus volt.

Mert amúgy ez a betegség emberre nem is volt veszélyes, de nem minden kínai tehet a helyzetről, nyílván minden kínai akart szerinted beteg lenni és lélegeztető gépen katéterrel pelenkával az ágyon öntudatlanul feküdni.

Nem kéne skatulyáznod!

Nem egy ismert ember aggódott a kínai barátai miatt, szóval hagyjuk már a hibáztatast, ha nem lenne a korona vírus, akkor meg a katonaságot szidnád, mert épp a legédesebb randidon hívnák, hogy menni kell, vagy mikor éppen visz szülni, vagy a szülőszobából, vagy a gyereketek legfontosabb eseményéről kell mennie.

Nem bírnád ezek alapján ezt az életformát.

De szerintem csak kamu pasival vagy nővel, vagy nem egy nővel vagy egy csoporttal leveleztél, ha nem láttad videochaten, ha igen akkor meg el kéne gondolkoznod, hogy vajon a nyelvi különbségek mellett az életformát bírni fogod-e. Azt se írtad milyen nemzetiségű, és katonaságon belül se mindegy melyik osztagba van, mert vannak nagyon speciálisak.

2020. márc. 25. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!