Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érdeklődik utanam, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdeklődik utanam, ha egyszer ki nem állhat?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, akivel elég rossz a viszonyunk. Az apja valami államtitkár, ő rakta be a céghez. Erre fel elég nagyképű, amit én nagyon nem szeretek. Egész nap beszélget, en meg nem beszélgetek vele, mert dolgozni akarok. Miután idejött, egy céges bulin megpróbalt nyomulni, de visszautasítottam, na azóta utál. Állandóan beszólogat, hogy milyen csendes vagyok, meg karótnyelt, meg nem lehet velem beszélgetni, megjegyzéseket tesz a körmömre, az öltözékemre, azzal van elfoglalva hogy milyen cipő van rajtam, hogy bírok egész nap ebben lenni, stb.. most elmentem egy hét szabira, hogy anyukámnak segítsek a járvány alatt, es kérdezte tőlem hova megyek. Mondtam elutazok. Kérdezte, hova? Kivel, egyedül megyek? Mondtam magánügy. Na akkor úgy megsértődött, hogy a többieknek hülyézett le. Most hívott a barátnőm, mondta, hogy mióta elmentem, tőle is kérdezgette hogy hova mentem. Nem értem, ha úgyis ki nem állhat mit érdekli hova megyek, örüljön hogy nem vagyok ott. Miért csinalja ezt? Hogy tudnám leállítani?

L/24

2020. márc. 24. 08:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fuh hogy mennyire borzasztóan gyerekes és nárcisztikus ez a fazon...nem utál, tetszel neki mert rád is nyomult, csak az zavarja, hogy visszautasítottad és most próbálja lerombolni az önbizalmadat bosszúból.
2020. márc. 24. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Start menü -> leállítás
2020. márc. 24. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Óvodás a viselkedése, de annyira egyértelmű, hogy nem tudom mit nem értesz rajta. Te is pontosan tudod, hogy nem utál - ha utált volna, akkor nem nyomult volna rád - hanem az zavarja, hogy elutasítottad és ezért szólogat be, ezért csinál úgy, mintha utálna, miközben tetszel neki, és emiatt is érdeklődik.

Leállítani csak úgy tudod, ha következetesen teszel rá magasról, ahogy eddig is, ha pedig ellehetetleníti a munkád, akkor jelentsd a HRen, az a dolguk, hogy ilyenkor közbelépjenek.

2020. márc. 24. 11:37
 4/6 A kérdező kommentje:
A hr-rel csak azt érnem el, hogy engem rúgnának ki.. szól az apjának és én már itt se vagyok.
2020. márc. 24. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek akik folyton más dolgával foglalkoznak, szeretik más magánéletébe beleütni az orrukat, rajtuk csámcsogni. Az a hozzáállás, hogy te az érdeklődését visszautasítottad több téren is nyilván nem tetszik neki.
2020. márc. 24. 13:57
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
$ sudo shutdown -h now "Hagyjal a francba"
2020. márc. 24. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!