Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes férfiak miért úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért úgy tekintenek a nőkre, mint valami segélycsomagra?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ilyeneket olvasni itt:

Nekem nem jut nő

Nekem nem jön össze semmi

A gazdag külföldi pasik elviszik a jó nőket, mi csak a maradékból válogathatunk

Akik ilyeneket írnak, azoknak nem jut eszébe, hogy a nők is emberek és épp úgy szabadok, mint a férfiak?

Nincs ilyen, hogy valakinek jut, meg hogy összejön valami. Nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen, aki rosszul van az ilyen gondolkodású férfiaktól.

2020. márc. 21. 15:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
43%

"Viszont azt latom, hogy a nok, akik regebben friendzone-ba kuldtek elegge szenvednek (elnyomo parkapcsolat, erzelmi zsarolas, gyerekekkel bajok stb). Nem mezes puszedli szamukra az elet mostansag...."

Te meg maradtál szerencsétlen szar.

Az ATM-es majomnak meg: csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát! És bnőt kell felszedni nem ócska krv-t!

2020. márc. 21. 16:15
 12/38 anonim ***** válasza:
57%
Nektek 9-es agyatokra ment a koronavírus,nem csodálom nő nem ér hozzátok,mondom a mindset miatt nincs nőtök sem.
2020. márc. 21. 16:16
 13/38 anonim ***** válasza:
41%
Segélycsomag???? Soha nem tekintettem a nőkre segélycsomagként, inkább mint egy megvehet használati tárgyra. Ezt sem úgy magamtól, hanem a nők viselkedésének hatására. Biztos nem mind ilyen, de az ember gyarló és gyorsan általánosít.
2020. márc. 21. 16:39
 14/38 anonim ***** válasza:
51%

#6: Jó, fogjuk ezt is a férfiakra, mert szerintetek minden a férfiak hibája amúgy is. Elárulom pont hogy a nők hibája, hogy az összesnek ugyanaz kell, kivétel nélkül, mindegy hogy kikent Insta pcsa, vagy szende introvertált lány. A top kanok úgyis megdugják mindkettőt, más meg esélyt sem kap.

[link]

Vagy max. 30 év felett kap esélyt, mikor a nők megunják már a játszadozásokat, meg hogy a bunkó alfák csak megdugják és eldobják őket. Addig marad a maszti meg remete élet.

2020. márc. 21. 16:54
 15/38 anonim ***** válasza:
41%

Megoldás 14-es vállj vonzóvá,kelendővé topszintú férfivá és lesz nőd.

Mit teszel ezért?

2020. márc. 21. 16:56
 16/38 anonim ***** válasza:
35%
Mert a nők mit tesznek azért, hogy felérjenek azok szintjére, akik iránt vágyakoznak? Mármint azon kívül, hogy befekszenek alájuk, és várják hogy attól majd beléjük szeretnek. Aztán meg sírnak, hogy minden pasi csak a szexre hajt és minden pasi szemét. lol.
2020. márc. 21. 17:04
 17/38 anonim ***** válasza:
39%

Elég sokat hidd el, a megjelenés,edzés,diéta,nőiesség,szexben is tudják mi kell.

A kérdés most rólad szól.

Mit teszel azért,hogy topférfi legyél?

2020. márc. 21. 17:07
 18/38 anonim ***** válasza:
0%
Én már így is az vagyok, nekem nem kell tennem semmit. De ettől még ami igaz az igaz marad.
2020. márc. 21. 17:09
 19/38 anonim ***** válasza:
87%

Akkor ismerkedj csajozz,ennyi.

Ha ilyen vagy akkor régen csajok között lehetnél.

2020. márc. 21. 17:10
 20/38 anonim ***** válasza:
68%

> Mit teszel azért,hogy topférfi legyél?

Hadd válaszoljak én: felépítettem egy igen stabil karriert, baromi jól keresek, ráadásul élvezem a munkámat. Egészségesen élek, rendszeres testmozgással és megfelelő táplálkozással. Stílusosan öltözködöm, adok a megjelenésemre, amennyire lehetséges. Viszonylag izgalmas életem van, sokat utazom. Anyanyelvi szinten beszélek angolul, tisztában vagyok a világ működésével, a nagyobb eseményekkel, igazából a legtöbb témához (ami nem a valóságshow-k és youtuberek élete) hozzá tudok szólni érdemben. Sőt, még az állatokat is imádom.

Szerinted van sikerem? Alig. Annyi, hogy néha pár aranyásó néha betalál, de nagyjából ennyi a történet. A fent leírtak felére sem lenne szükségem, ha helyesebb arccal és/vagy normális testalkattal jövök a világra.

2020. márc. 21. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!