Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. hány hét alatt múlik el egy fellángolás?
Figyelt kérdés
Beleestem egy kollégámba, ő a pasi, én a nő. Nem remélek semmit tőle. Hisz van párja. Nem fogja soha tudni, hogy reménytelenül szeretem -> szerettem.
De jelenleg sajnos túlzottan is rajongok érte. És tudom, ez majd elcsitul, azt várom. Hány hétig kell elviselnem?
2020. márc. 21. 08:20
1/7 anonim válasza:
Pár hét vagy pár hónap. Nekem 1-2 hónap alatt elmúlt, foglald le magad, beszélgess más férfiaklal, stb.
2/7 anonim válasza:
Nálam 2-3 szokott lenni , ha nincs viszonzás
3/7 anonim válasza:
Amíg napi szinten találkoztok, beszéltek, ez nagyon hosszú idő is lehet.
4/7 anonim válasza:
Volt hogy 4het alatt volt hogy viszonzas nelkul 3 honap, eddig egyszer volt viszonozva az masfel honapnal tovabb nem tartott
5/7 anonim válasza:
Bizonyos dolgok miatt mi is találkoztunk és beszéltünk ugyanúgy, tehát nekem elnyúlt ez a fellángolás 5 hónapig. Most már azt mondhatom, hogy túl vagyok rajta és tudok vele úgy beszélni, hogy nem rajongok és nem lesz szapora szívdobogásom, és nem vágyakozom titkon arra, hogy megöleljen csak egyszer.
6/7 anonim válasza:
#3-hoz hasonló a tapasztalatom, amíg rendszeresen találkoztok, nagyon el tud nyúlni. Persze így is egyéni, de szerintem ne hetekre számíts, hanem inkább hónapokra. Jó, mondjuk én "beleragadós" vagyok, ez a másik véglet, így tartok jelenleg 9 hónapnál. Bár ehhez az is hozzájárult, hogy új embereket nem ismerek meg személyesen, a netes ismerkedés pedig nekem nem működik, valahogy nem éri el az ingerküszöbömet vagy nem tudom... Nyilván sokat segít, ha neked igen, illetve ha időnként jön az életedbe új ember.
7/7 anonim válasza:
Napi szinten írogatott skype-on. Minden este megfogadtam hogy túlleszek rajta, mert minden délutánra ugyanolyan szerelmes lettem. Most nem ír kedd óta mióta otthon vagyunk. Remélem ez a karantén segíteni fog, hogy túllegyek rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!